Co to jest uploading? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Co to jest uploading? (/Temat-Co-to-jest-uploading-134528) |
Co to jest uploading? - Qruchy - 13-06-2016 22:27 Co to jest uploading? Jak zacząć? Jak zacząć na tym zarabiać ? RE: Co to jest uploading? - Takimyk - 13-06-2016 22:48 Dobra rada,- jak musisz zadawać pytania tego typu,- odpuść sobie na starcie. RE: Co to jest uploading? - zjadamkredki - 13-06-2016 22:59 (13-06-2016 22:48)Takimyk napisał(a): Dobra rada,- jak musisz zadawać pytania tego typu,- odpuść sobie na starcie. A ty jak masz tak odpowiadać, to lepiej w ogóle nie odpowiadaj Uploading to udostępnianie jakiegoś pliku, który inni mogą ściągnąć za darmo lub za opłatą. RE: Co to jest uploading? - Takimyk - 13-06-2016 23:04 Będę odpowiadał tak jak mi się podoba a ty mi tu nie pisioruj, jeszcze kacza armia tu nie dotarła, więc się odpierwiastkuj ! Gość ma cały dział poświęcony uploadingowi,- że się głupio pyta to ma odp. równą poziomowi jego pytania. Cytat:Uploading to udostępnianie jakiegoś pliku, który inni mogą ściągnąć za darmo lub za opłatą. powinieneś pisać teksty dla Wikipedii RE: Co to jest uploading? - Qruchy - 13-06-2016 23:23 To co uploading to wiem. Nie ma głupich. Tylko nie wiem jak na tym zarobić? RE: Co to jest uploading? - zjadamkredki - 13-06-2016 23:26 (13-06-2016 23:04)Takimyk napisał(a): Będę odpowiadał tak jak mi się podoba a ty mi tu nie pisioruj, jeszcze kacza armia tu nie dotarła, więc się odpierwiastkuj ! Gość ma cały dział poświęcony uploadingowi,- że się głupio pyta to ma odp. równą poziomowi jego pytania. Gościu o czym ty gadasz ? Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to po prostu stąd wyjdź. @topic Zarobić możesz np. mając swoją stronę, która jest dobrze wypozycjonowana w google z ofertami sieci PPA (np. firecash.com). RE: Co to jest uploading? - piotrekprorok - 14-06-2016 18:48 Werkunia, nie myśl już 2 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |