Konto Steam Ponad 200 Gier (Tanio) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Konto Steam Ponad 200 Gier (Tanio) (/Temat-Konto-Steam-Ponad-200-Gier-Tanio-134471) |
Konto Steam Ponad 200 Gier (Tanio) - Małpka - 12-06-2016 20:14 1.Nazwa przedmiotu :Konto steam 2.Opis przedmiotu : Sprzedaje konta ponieważ pilnie potrzebuje pieniędzy Jednak bardzo szkoda mi oddawać byle komu mojej perełki więc oddam w dobre ręce konto któro posiada 222 gry, konto posiada jedną jedyną wadę mianowicie na grze Counter Strike GO znajduje się blokada VAC. Na steamie mi.n tytuły takie jak: Counter-Strike: Global Offensive tutaj VAC FlatOut 2 Garry's Mod Heroes of Might & Magic V The Witcher: Enhanced Edition PAYDAY: The Heist Sniper: Ghost Warrior Gothic 3 Gothic II: Gold Edition Amnesia: The Dark Descent Gothic Orcs Must Die! Terraria The Binding of Isaac The Walking Dead Deponia Lucius DayZ Euro Truck Simulator Postal Mortal Kombat Komplete Edition How to Survive Neighbours from Hell Neighbours from Hell 2 Goat Simulator Shower With Your Dad Simulator 2015: Do You Still Shower With Your Dad Korwin The Game Timberman My Name is Mayo The Binding of Isaac i wiele wiele innych ciekawych gier [b]3.Zdjęcia :brak 4.Kontakt : GaduGadu 59393128 bądź pw 5.Cena : 50zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot :Paypal RE: Konto Steam Ponad 200 Gier (Tanio) - sulliwan93 - 12-06-2016 20:37 Daj mi link do profilu i id konta. Jestem zainteresowany Konto Steam Ponad 200 Gier (Tanio) - Klin - 18-07-2016 01:24 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |