Perfect Money weryfikacja - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: Inne (/Forum-Inne-334) +---- Wątek: Perfect Money weryfikacja (/Temat-Perfect-Money-weryfikacja-134350) |
Perfect Money weryfikacja - SkagGully - 09-06-2016 20:41 Witam, Chcę przeprowadzić weryfikację konta na PM. Problem pojawia się w sekcji "Zatwierdzenie adresu", bo wymagane jest tam podanie skanu rachunki za prąd czy gaz, a w moim przypadku te rachunki nie przychodzą na moje nazwisko. Jak więc przejść przez ten etap weryfikacji? Ewentualnie może ktoś mógłby wykonać przelew wewnętrzny na moje konto? RE: Perfect Money weryfikacja - Lukasz5555 - 09-06-2016 21:43 Nikt z twojej rodziny nie opłaca gazu/prądu ? Ewentualnie wyciąg z konta możesz im wysłać RE: Perfect Money weryfikacja - sulliwan93 - 13-06-2016 15:01 Tak jak wyżej pisze, wyciąg z konta powinien wystarczyć do weryfikacji |