![]() |
Wasze "wypalone" nisze (+mój poradnik) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Wasze "wypalone" nisze (+mój poradnik) (/Temat-Wasze-wypalone-nisze-moj-poradnik-134343) |
Wasze "wypalone" nisze (+mój poradnik) - fejQ - 09-06-2016 17:42 Witam ![]() Jak wiadomo ciągłe stosowanie tej samej metody, w końcu przynosi mniejsze efekty w zarabianiu. Tak więc każdy z nas próbuje nowych sposób a co za tym idzie ma pewnie swoje "wypalone" nisze, z których już nie korzysta. Słowo >>wypalone,, wstawiłem w cudzysłów, gdyż nie mam na myśli nisz, które już nie działaja, a jedynie takie z których Wy już nie korzystacie. Do czego zmierzam? Wątek ten zakładam, abyśmy podzielili się niszami, które dla nas są już zbędne, ale ktoś może je jeszcze wykorzystać. Zaczynam ja ![]() Spósób na suby, który ja do tej pory praktykowałem wyglądał nastepująco. 1. Zakładamy lewe konto na FB, oczywiście zeńskie 2. Dołączamy do różnych grup typu "poznajmy się" i dajemy posty takie, aby zachęcić chłopów do dodawania Was do znajomych 3. Gdy już mamy na naszym profilu sporą liczbę potencjalnych ofiar, Tworzymy link w programie download w dowolnym serwisie. Tytułujemy nasz fikcyjny plik, tak by wskazywało, że jest to jakiś referat czy cokolwiek potrzebne na uczelnię ![]() 4. Metodą kopiuj wklej spamujemy w wiadomościach prywatnych mniej więcej taka treścią "hej! mam prosbe. pobrałbys mi coś z neta jakbym ci dała link? bo ja nie moge ;/ a jakby Tobie się udało i potem przeslalabys mi to tu na Fb to byłabym wdzięczna ![]() 5. Gdy ofiara zechce Ci pomóc wtedy podajesz jej utworzony link i dopisujesz coś w stylu "tam zeby to pobrac to trzeba numer swoj podac itp a jak podaje swoj to mi niestety jakis blad wyskakuje" 6. jak ofiara by była ciekawa czemu akurat ją prosisz o pomoc a nie jakiegos bliższego znajomego to tlumacz to tym, ze kogos bliskiego sie wstydzisz poprosic o pomoc bo sie boisz ze sie z Ciebie będa smiać, że nie potrafisz głupiego pliku z neta pobrać" 7. Ofiara chcąc pobrać "referat" dla Ciebie tak naprawdę aktywuje się w suby a Tobie wpada lead ![]() ![]() ![]() Może nieco skurw**ńska metoda, ale.... jak większoć metod w subach ![]() Teraz może Wy podzielcie się jakimiś niszami z których juz nie korzystacie ![]() RE: Wasze "wypalone" nisze (+mój poradnik) - count765 - 09-06-2016 18:24 Spotkałem się już z tą metodą. Faktycznie s*******ńska. ![]() RE: Wasze "wypalone" nisze (+mój poradnik) - twardy - 09-06-2016 18:35 Podszywanie sie pod znane osoby na fb by zbierac kase na jakis cel charytatywny - przykladowo polecam osobe Zbigniewa Stonogi do tego. Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) RE: Wasze "wypalone" nisze (+mój poradnik) - fejQ - 09-06-2016 18:43 (09-06-2016 18:35)twardy napisał(a): Podszywanie sie pod znane osoby na fb by zbierac kase na jakis cel charytatywny - przykladowo polecam osobe Zbigniewa Stonogi do tego. podszywanie sie pod znane osoby to juz troszke na granicy prawa leci RE: Wasze "wypalone" nisze (+mój poradnik) - PremAccHack - 09-06-2016 19:07 (09-06-2016 18:43)fejQ napisał(a):Jaja z Ciebie robi sobie(09-06-2016 18:35)twardy napisał(a): Podszywanie sie pod znane osoby na fb by zbierac kase na jakis cel charytatywny - przykladowo polecam osobe Zbigniewa Stonogi do tego. ![]() ![]() RE: Wasze "wypalone" nisze (+mój poradnik) - szykiryki - 09-06-2016 21:39 http://zarabiam.com/Temat-Nisze-inne-niz-h-cki-122561 RE: Wasze "wypalone" nisze (+mój poradnik) - fejQ - 11-06-2016 09:02 @szykiryki dziękuję RE: Wasze "wypalone" nisze (+mój poradnik) - twardy - 12-06-2016 10:35 ![]() ![]() RE: Wasze "wypalone" nisze (+mój poradnik) - tomek7912 - 12-06-2016 20:45 Kto się jeszcze na takie rzeczy nabiera? Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |