A-ADS free BTC bez capctaha - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: A-ADS free BTC bez capctaha (/Temat-A-ADS-free-BTC-bez-capctaha-134342) Strony: 1 2 |
A-ADS free BTC bez capctaha - TheBot - 09-06-2016 17:42 Witam Jeśli to zły dział proszę moda przeniesienie w odpowiedni , obecny dział dotyczy BTC , więc pomyślałem , że tu będzie dobrze Chciałbym przedstawić Wam servis A-ADS , gdzie można w bardzo prosty sposób zarobić kilkaset tys. satoshi w 1 dzień , nie robiąc nic Strona nie wymaga żadnych rejestracji , aktywacji , weryfikacji , czy też innym pierdół .... Wystarczy wejść pod link ReffLink lub Czysty kliknąć w zakładkę "Earn Money" potem button "Create an Ad Unit" Dalej wybieramy rozmiar bannera Podajemy adres strony na której będziemy promować banner W menu "Set withdraw parameters " klikamy "to bitcoin adress" - podajemy swój , albo mój adress portfela ... W polu Withdrawal threshold podajemy próg automatycznego wycofania , domyślnie ustawione na 0.0001 BTC , można tak zostawić , można ustawić na więcej , czy można na mniej to nie wiem , bo nie próbowałem ...Ja mam ustawione "default" Klikamy na button "Create ad Unit" i tutaj to już wszystko , Następnie wystarczy wkleić kod na swoją stronę i czekać na visyty Wypłaty wysyłane są co 24 h Odnośnie metody zarabiania : Jeśli macie mnóstwo realnych odwiedzających , to kłopot macie z głowy , a co jeśli ich nie macie ,lub macie ich bardzo mało lub też nie macie ich w ogóle ? Traffic Exchange - owszem działają , ale nie wszystkie Niestety nie mogę podać swoich źródeł , gdyż tylko jedno IP jest liczone raz /24h Mogę tylko podpowiedzieć , że sprawdzałem : Hitleap - coś tam nabija , ale prawie nic Otohits - również słabo Websyndic - po pierwsze , admin nie zaakceptuje Wam strony z tym banerem , ale jeśli zrobicie Go w ch... i dodacie swoją stronę przed dodaniem baneru , pomimo akceptacji , słabo Wam będzie nabijać wejścia , a do tego po około 30 min , Wasza strona na websyndic zostanie usunięta Reszty exchangerów nie próbowałem , proxy tez nie Mam 3 swoje źródła , które dają mi dzienny zysk okolo kilkuset tys, sato ... Może zarobki dupy nie urywają , ale według mnie i tak ten sposób jest w 100 % lepszy niż "stukanie captcha" na jakiś beznadziejnych kranach , za parę satoshi To było by na tyle W razie jakichkolwiek pytań piszcie poniżej . Aha ...przewidziałem już niektóre poniższe posty i dodaję dowody wypłat : To dowody z kilku ostatnich dni , do tego to nie te wysokie , ale nie chce mi się wrzucać wszystkich , ponadto screen ma za zadanie tylko pokazać że strona płaci , a nie to ile mam na dzień Jeśli kogoś aż tak bardzo interesuje , może sprawdzić mój cały zarobek w tym systemie pod linkiem https://a-ads.com/ad_units/114470/ Jak już wyżej pisałem kokosów nie ma , ale nie robiąc nic zawsze to coś Powodzenia w zarabianiu RE: A-ADS free BTC bez capctaha - jamroczik - 09-06-2016 19:48 No ale jak masz realnych odwiedzających to znacznie lepiej zarobisz na adsense czy innych cps. Jaki masz średni cpm? RE: A-ADS free BTC bez capctaha - TheBot - 09-06-2016 20:08 Tu nie ma podanego czegoś takiego jak CPM chyba .Przynajmniej nie widziałem , ale patrząc na statystyki naliczyło mi z dziś około 2k (unikalnych wejść(bo chyba tylko te są liczone )) , 0.001BTC , czyli około 2zł ? , wychodzi na to że za 1k wizyt masz złotówkę ,z tym że to tylko takie moje przypuszczenia , nie wiem jak to jest liczone dokładnie .Po drugie nikt Ci nie każe rezygnować z innych systemów , możesz to przecież dodać jako dodatkowy zysk .Ten post bardziej kierowany jest dla osób meczących się z kranami i captcha , oraz tych którzy chcą coś zarobić na "sztucznym ruchu"... RE: A-ADS free BTC bez capctaha - fusek - 09-06-2016 20:20 A masz jakies jeszcze dopoete reklamy do tego? Mam dodatkowo dwa ptp placace w satoshi ale promuje na tych aurfach co wymirniles i jest lipa RE: A-ADS free BTC bez capctaha - TheBot - 09-06-2016 20:38 (09-06-2016 20:20)fusek napisał(a): A masz jakies jeszcze dopoete reklamy do tego? Click RE: A-ADS free BTC bez capctaha - fusek - 09-06-2016 20:41 (09-06-2016 20:38)TheBot napisał(a):Wow. To chyba od niedawna jest ta funckja dostepna co?(09-06-2016 20:20)fusek napisał(a): A masz jakies jeszcze dopoete reklamy do tego? Pytalem o co innego. Ale to by bylo na tyle. Powodzenia. RE: A-ADS free BTC bez capctaha - TheBot - 09-06-2016 21:00 (09-06-2016 20:20)fusek napisał(a): A masz jakies jeszcze dopoete reklamy do tego? Sorry ale nie wiem o czym mówisz i z jakiego słownika wziąłeś to słowo ?? RE: A-ADS free BTC bez capctaha - Fricooo - 09-06-2016 21:02 Można się domyślić że chodziło o słowo "dopięte" RE: A-ADS free BTC bez capctaha - TheBot - 09-06-2016 21:09 (09-06-2016 21:02)Fricooo napisał(a): Można się domyślić że chodziło o słowo "dopięte" Faktycznie , ale można było również poprawnie napisać. Więc odpowiadam : Tak. mam dopięte dodatkowe reklamy RE: A-ADS free BTC bez capctaha - fusek - 09-06-2016 21:42 (09-06-2016 21:02)Fricooo napisał(a): Można się domyślić że chodziło o słowo "dopięte" chlopaczek cwaniakuje - gdybym mial paluszki jak kanarek, to na pewno byłoby mi łatwiej pisać każde słowo tak dokładnie jak sobie to życzysz mistrzu. Oczywiście nie miałem na myśli Ciebie Fricooo |