Sprzedam Gekony Lamparcie oraz Terraria - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam Gekony Lamparcie oraz Terraria (/Temat-Sprzedam-Gekony-Lamparcie-oraz-Terraria-134299) |
Sprzedam Gekony Lamparcie oraz Terraria - tomek019 - 08-06-2016 18:48 1.Nazwa przedmiotu : Gekony lamparcie x7 2.Opis przedmiotu : Gekony 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : gg: 4674050 telefon: 605596327 (nie później niż do godziny 18:00) email: [email protected] 5.Cena : 80zł/szt 6.Sposób zapłaty za przedmiot : przelew/gotówka/procesory Paypal/Payza/STP mam na sprzedaz w sumie 7 gekonow lamparcich 1 gekon z niewiadomym wiekiem -> samica reszta gekonow wszystkie wyklute w 2015 roku i sa to rowniez samice ( na 90%) Cena jaka mnie interesuje przy zakupie wszystkich gekonów jest do uzgodnienia, dla informacji ogólnych wg regulaminu to 80zł/szt. Miasta do których mogę je dowieźć to Kraków, Busko, Staszów, Połaniec, Mielec. Inne opcje dostawy/wysyłki do ustalenia. odbior osobisty / dostarczenie do niektórych miejscowości badania robilem jakos pol roku temu na obecnosc pasozytow i byly negatywne. Pasowaloby je powtorzyc w najblizszym okresie czasu. karmione głównie mącznikami i drewnojadami mam rowniez 2 spore terraria z plyty meblowej i inne akcesoria jakby ktos byl zainteresowany to zapraszam Kontakt: gg: 4674050 telefon: 605596327 (nie później niż do godziny 18:00) email: [email protected] Gekon numer 7 po krzywicy Gekon numer 6 przez kilka dni szukałem go ostatnio po domu jak mi uciekł podczas porzadkow.... Zdjęcie wyszlo troche fioletowe, ale tylko otoczenie a gekony widac normalnie przynajmiej da sie rozpoznac odmiane. Zapraszam równiez do tematu gdzie wyprzedaje swoje terraria i caly osprzet: http://www.terrarium.pl/topic/482787-wyprzedaz-terraria-osprzet-itd/ Sprzedam Gekony Lamparcie oraz Terraria - Klin - 18-07-2016 01:24 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |