Nie wyświetla się podgląd strony na fb - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Nie wyświetla się podgląd strony na fb (/Temat-Nie-wyswietla-sie-podglad-strony-na-fb-134298) |
Nie wyświetla się podgląd strony na fb - MaLiN - 08-06-2016 18:43 Podczas dodawania linku ze swojej strony na swój fanpage, nie wyświetla mi się jej podgląd, tj: zdjęcie oraz krótki opis artykułu/podstrony tylko sama nazwa strony. Artykuły z 3 dni temu normalnie się ładują. Jednak każdy nowy wpis się nie odczytuje. Ktoś może wie, co jest przyczyną? RE: Nie wyświetla się podgląd strony na fb - nykkusek - 09-06-2016 19:46 Uzyj narzedzia Facebook Debbuger i sprawdz co sie dzieje. Wysłane z mojego 5015D przy użyciu Tapatalka RE: Nie wyświetla się podgląd strony na fb - MaLiN - 09-06-2016 20:22 Coś takiego mi się wyświetla: Cytat:Inferred Property Ale co to dokładnie @[nykkusek] oznacza? RE: Nie wyświetla się podgląd strony na fb - elotis - 09-06-2016 20:37 Od tygodnia też to zaobserwowałem u siebie jak wkleisz linka po 5sek. odśwież stronę i wklej linka jeszcze raz max za 3 raza ładuje fotkę. Wczoraj np nawet debuger nie chciał ogarnąć linka, ale po godzinie wróciło do normy. RE: Nie wyświetla się podgląd strony na fb - MaLiN - 09-06-2016 20:45 O tym wiem, żeby odświeżać, ale dziwne że część artykułów się ładuje normalnie od razu. RE: Nie wyświetla się podgląd strony na fb - nykkusek - 10-06-2016 22:57 Wychodzi ze masz meta tagi zle ustawione, jesli jednak masz wszystko ok w nich, to kliknij scrape again. Wysłane z mojego 5015D przy użyciu Tapatalka RE: Nie wyświetla się podgląd strony na fb - rejestracyjny - 19-06-2016 17:00 Używasz jakiegoś CDNa lub keszowania? |