scraper z filwebu do wordpressa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: scraper z filwebu do wordpressa (/Temat-scraper-z-filwebu-do-wordpressa-134283) Strony: 1 2 |
scraper z filwebu do wordpressa - trybulski - 08-06-2016 13:10 1.Nazwa przedmiotu : Scraper filmweb to wordpress 2.Opis przedmiotu : Scrapuje z filmwebu do WordPressa wg.kryteriów podanych na filmwebie 3.Zdjęcia : może później 4.Kontakt : PW 5.Cena : dla pierwszych 10 osób - 69 PLN pozostali 97 PLN 6.Sposób zapłaty za przedmiot : tylko przelew wbk RE: scraper z filwebu do wordpressa - coffee - 08-06-2016 13:38 Nagraj na filmie w jaki sposób to działa. Czy scrapuje pojedyńczo, czy trzeba samemu wpisywać linki, z jaką prędkością scrapuje itd. RE: scraper z filwebu do wordpressa - kellylentz9 - 08-06-2016 13:40 własnie nagraj filmik ;p RE: scraper z filwebu do wordpressa - trybulski - 08-06-2016 13:50 Już tłumaczę, jak to działa. 1. Wklejamy skrypt do naszego katalogu z zainstalowanym WordPressem. 2. Uruchamiamy skrypt pod adresem z katalogu. 3. Wchodzimy na stronę http://www.filmweb.pl/search/film# 4. Zaznaczamy co chcemy zescrapować i klikamy "skopiuj link do wyników" 5. Wchodzimy na stronę skryptu i wklejamy to z punktu 4: https://zapodaj.net/images/c591aebdbe23d.png Standardowo scrapowanie odbywa się do DOMYŚLNEJ kategorii wpisów, jednak z łatwością można zmienić domyślną kategorię WordPressa. RE: scraper z filwebu do wordpressa - coffee - 08-06-2016 15:01 Zdaj sobie sprawe, ze jak zrobisz filmik to moze ktos sie zdecyduje na kupno. RE: scraper z filwebu do wordpressa - trybulski - 08-06-2016 15:31 a od kiedy to do sprzedania czegokolwiek potrzebny jest filmik? moim zdaniem sam opis jest wystarczający RE: scraper z filwebu do wordpressa - coffee - 08-06-2016 16:35 Nie jest potrzebny. Dzieki temu mozesz zdobyc klientow. Na marketingu to ty sie kolego nie znasz. To Ty masz zachecic kogos do kupna. RE: scraper z filwebu do wordpressa - trybulski - 08-06-2016 16:54 Tak, tylko że na filmie nie pokażę nic więcej niż w drugim swoim poście, w tym temacie. Po co więc film? RE: scraper z filwebu do wordpressa - Adde - 08-06-2016 17:07 Halo halo, co tu się dzieje? Czy Ty właśnie sprzedajesz skrypt który zrobiłem dla Ciebie trzy dni temu? Nie przypominam sobie, żebyśmy się jakoś dogadywali co do jego odsprzedaży + do tej pory jeszcze mi nie zapłaciłeś. Radzę się porządnie zastanowić. Jeśli ktoś jest zainteresowany owym scraperem zapraszam na PW (albo gg:300116), dogadamy się taniej. Mam działające demko które mogę pokazać, no i zapewniam pomoc przy instalacji, bo sam ten skrypt tworzyłem RE: scraper z filwebu do wordpressa - Gremquen - 08-06-2016 17:07 ehhh....No jak jest zainteresowana osoba i chce kupić twój skrypt, to czemu miałbyś jej filmiku nie nagrać by potwierdzić to co mówisz i ewentualnie rozjaśnić działanie? Coś ukrywasz? |