Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Wykonam] Strony WWW / Administracje - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [Wykonam] Strony WWW / Administracje (/Temat-Wykonam-Strony-WWW-Administracje-134260)

[Wykonam] Strony WWW / Administracje - PanCaro - 07-06-2016 18:49

[Obrazek: logo.png]

PanCaro - Funkcjonalne i eleganckie strony na miarę przyszłości

Witam na mojej stronie, na której, mam nadzieję, nie znaleźli się Państwo przypadkowo. Jestem freelancerem zajmującym się tworzeniem profesjonalnych stron internetowych dla osób prywatnych, ale także dla firm i instytucji. Głównie specjalizuję się w projektowaniu stron opartych na systemie CMS WordPress oraz stronach statycznych HTML/CSS – ale nie tylko.

Pomogę Państwu także w modyfikacji oraz aktualizacji istniejącej już witryny www, w tym identyfikacji wizualnej Państwa firmy.

Każde zlecenie traktuję indywidualnie, chcąc jak najlepiej spełnić oczekiwania Klientów, którzy mi zaufali.

Zapraszam do zapoznania się z ofertą!

RE: [Wykonam] Strony WWW / Administracje - domino106 - 04-07-2016 00:25

na osx safari nie ma polskich znaków w divie video-cover.

RE: [Wykonam] Strony WWW / Administracje - PanCaro - 04-07-2016 00:58

Dzięki za feedbackWink

RE: [Wykonam] Strony WWW / Administracje - trybulski - 18-07-2016 15:44

wyczyść PW i się odezwij

RE: [Wykonam] Strony WWW / Administracje - PanCaro - 18-07-2016 15:59

Oki gotowe. Leci PW.

RE: [Wykonam] Strony WWW / Administracje - trybulski - 18-07-2016 16:03

Ok. Dzięki za wiadomość - odczytałem. Poszedł mail.

[Wykonam] Strony WWW / Administracje - Majka - 24-04-2017 10:34

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.