Potrzebna pomoc z Imacros + deathbycaptcha - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Boty i Programy (/Forum-Boty-i-Programy-357) +--- Wątek: Potrzebna pomoc z Imacros + deathbycaptcha (/Temat-Potrzebna-pomoc-z-Imacros-deathbycaptcha-134210) |
Potrzebna pomoc z Imacros + deathbycaptcha - maxrichq1 - 06-06-2016 15:48 Witam. Potrzbuję pomocy z zestawieniem imacros z deathbycaptcha. Konta założone, wykupiony pakiet rozwiązań ale za chiny ludowe nie mogę sobię z tym poradzić. Helpdesk milczy. Potrzebuję przykładowego makro rozwiązującego recaptcha lub wyjaśnienia jak powinno zostać zbudowane. Oczywiście nie za darmo, za wiedzę (lub jej brak) trzeba płacić. Pozdrawiam RE: Potrzebna pomoc z Imacros + deathbycaptcha - coffee - 06-06-2016 15:56 Umieściłeś "(F)CIM = (Full) Config Info Missing" w treści tematu? Jeśli nie, to dużo osób (w tym ja) często nie pomagamy osobom na forum imacros, którzy nie raczą tego wypisać. RE: Potrzebna pomoc z Imacros + deathbycaptcha - TheBot - 07-06-2016 21:11 Żeby uzyskać jakąkolwiek pomoc , trzeba się troszkę wysilić i dokładniej opisać , czego potrzebujesz lub w czym masz problem ... Z Twojego postu nie wynika prawie nic , nawet nie wiem co to dokładnie za captcha .... RE: Potrzebna pomoc z Imacros + deathbycaptcha - Ando - 07-06-2016 21:16 @[maxrichq1] pierwsze co powinieneś zrobić to zalogować się na konto DBC i ściągnąć przykład do imacros z ich strony (zakładka API) RE: Potrzebna pomoc z Imacros + deathbycaptcha - TheBot - 08-06-2016 16:54 (07-06-2016 21:16)Ando napisał(a): @[maxrichq1] pierwsze co powinieneś zrobić to zalogować się na konto DBC i ściągnąć przykład do imacros z ich strony (zakładka API) Zgadza się .Jest tam API , ale tylko do captchy textowej. Co do reCaptcha v2 *(tej obrazkowej) , jest to troszkę bardziej skomplikowane , ale nie niemożliwe do zrobienia .Na ten temat pisałem w tym wątku : http://zarabiam.com/Temat-iMacros-2Captcha-do-reCAPTCHA-125948 |