![]() |
(zlecę) Przeróbka gier/aplikacji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: (zlecę) Przeróbka gier/aplikacji (/Temat-zlece-Przerobka-gier-aplikacji-134191) Strony: 1 2 |
(zlecę) Przeróbka gier/aplikacji - Yolotoja - 06-06-2016 07:50 Zlecę przerobienie gier/aplikacji, które są na komputerze (np. Cs, WOT, LOL). Przerobienie polega na przełożeniu gier z komputera na telefon (tak by na nim działały). Kontak PW Cena: Do ustalenia RE: (zlecę) Przeróbka gier/aplikacji - Ascoran - 06-06-2016 10:39 ŻE CO?!? Gry na komputery chcesz przerobić tak żeby działały na telefonach - okej wykonalne - ale kurde nie za 30zł tylko ... 300 000zł jak nie więcej + robocizna programistów która wyniesie 10x więcej bo na pewno jedna osoba przy takim projekcie by nie siedziała! I to nie "przerobienie" tylko praktycznie napisanie gry od zera w odpowiednim języku. + zgoda autorów gry danej gry i wiele innych rzeczy o których na pewno nie pomyślałeś Takie GTA SA kosztowała Rockstar Games parę milionów dolarów... @EDIT Jak by takie "przekładanie" gier na androida kosztowało 30zł to każda gra by była dostępna na telefony ![]() RE: (zlecę) Przeróbka gier/aplikacji - krutek90 - 06-06-2016 10:42 Ogłoszenie wygląda na zarzutkę ![]() RE: (zlecę) Przeróbka gier/aplikacji - Yolotoja - 06-06-2016 12:33 Dobra, sorry nie zajmuje się tym,więc mogę pewnych rzeczy nie wiedzieć. Cena do ustalenia RE: (zlecę) Przeróbka gier/aplikacji - Ascoran - 06-06-2016 12:41 Wiesz że nawet jak się ktoś tego podejmie za normalną stawkę (czyt. około miliona zł - bo tyle minimum na to trzeba przeznaczyć) to jedną grę dostaniesz w wersji beta (czyt. działać działa ale z dużą ilością błędów) dopiero po 2-3 latach jak nie więcej? ![]() Życzę powodzenia i podziwiam osobę prywatną która się tego podejmie ![]() Jeśli nadal jesteś zainteresowany to polecam zgłosić się do firm zajmujących się programowaniem lub jeszcze lepiej do firm które wydały oryginalną grę i powiedzieć im że zapłacisz im za wydanie gry na telefon ![]() @EDIT Załóżmy że chcesz zatrudnić prywatnego programistę dla siebie który będzie wykonywał Twoje zlecenia na wyłączność - średnia płaca takiego programisty to 6 tys zł a z racji tego że nie ma opcji żeby takie zlecenia jak Ty chcesz zlecić wykonywać w pojedynkę to by się przydało jeszcze kilku innych + grafik co w skali miesiąca daje już nie małą sumkę a jak już wcześniej wspomniałem tego nie wykona się w miesiąc - dwa RE: (zlecę) Przeróbka gier/aplikacji - krutek90 - 06-06-2016 12:42 Ale zrozum, że raczej nie będzie Ciebie stać na takie zlecenie. RE: (zlecę) Przeróbka gier/aplikacji - milosz998 - 06-06-2016 13:22 Okaże się że koles jest milionerem i w tydzień te gry będa na telefonach xDDDDDDDD RE: (zlecę) Przeróbka gier/aplikacji - krutek90 - 06-06-2016 13:28 @Ascoran dodajmy jeszcze pokaźne sumy za prawa autorskie ![]() RE: (zlecę) Przeróbka gier/aplikacji - Zaperr44 - 06-06-2016 16:08 Werkunia znów w akcji ze swoimi idiotycznymi postami ![]() RE: (zlecę) Przeróbka gier/aplikacji - toomysai - 06-06-2016 22:21 Jak zobaczyłem ten temat to zastanowiłem się czy mam płakać czy się śmiać. ![]() Dodam jeszcze, że ten użytkownik poprosił mnie na PW abym stworzył dla niego bota, który dodaje środki do Google Play za darmo. ![]() |