![]() |
$500/m w pół roku | Matched betting | Koaplnie Bitcoinsów | Pożyczki społecznosciowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: $500/m w pół roku | Matched betting | Koaplnie Bitcoinsów | Pożyczki społecznosciowe (/Temat-500-m-w-pol-roku-Matched-betting-Koaplnie-Bitcoinsow-Pozyczki-spolecznosciowe-134187) |
$500/m w pół roku | Matched betting | Koaplnie Bitcoinsów | Pożyczki społecznosciowe - Pingwinos - 06-06-2016 00:40 Witam wszystkich, na wstępie sie przedstawie mam na imie Damian, mieszkam za granicą, pracuje na tak zwanym zmywaku, ostatnimi czasy nie miałem za bardzo pięniedzy i ogólnie straszna lipa była ale w gruncie rzeczy wyszło mi to na dobre, a to dlatego że dostałem kopa do próby zarabiania jakiś dodatkowych pieniędzy(to mnie doprowadziło do tego forum) a po drugie nauczyłem się żyć że tak to ujme w 'egzystencjalnym modzie' co ułatwi mi całą dodatkową gotówke przeznaczyć na investowanie online (będe miał troche więcej godzin w najbliższym czasie) ![]() Ogólnie Plan jest taki: w najbliższym czasie dorabiać sobie na 'matched bettings' następnie całą sume z zakładów przeznaczyć na kopalnie bitcoinsów lub w pożyczki społecznosciowe, jeszcze się zdecydować nie moge, z jednym lepsze zarobki ale ryzyko dość sporawe W niecały tydzien zarobiłem na zakładach już $50 tak że jakiś początek jest ![]() Za cel postawiłem sobie aby dojść do kwoty $500 miesięcznie w 6miesięcy, ogólnie wydaje mi ze dosc wysoko poprzeczke sobie postawiłem nie mając zbyd dużego doświadczenia, ale no cóż, przynajmniej mam motywacje do rozwijania się w tym kierunku i zdobywania szybkiego doświadczenia ![]() RE: $500 na miesiąc w pół roku - Darken - 06-06-2016 12:00 Powodzenia, oby wszystko pykło jak należy ! RE: $500 na miesiąc w pół roku - olekn1 - 06-06-2016 21:21 Powodzenia! ![]() Wysłane z mojego Monster X5 przy użyciu Tapatalka RE: $500 na miesiąc w pół roku - Pingwinos - 07-06-2016 00:20 A dziękuje serdecznie, aktualnie czekam na list z banku zeby potwierdzić mój adres i zaczynam wyciągać pieniądze z bukmacherek i lece dalej ![]() Zrobiłem sobie małe przeliczenie ile mozna zarobić na pożyczkach przez rok uwzględniając miesięczy wkład własny (zaczynając od 500E), przy oprocentowaniu 10%, jeśli ktos chciał by sobie podpatrzeć to prosze: Kod: Miesiące/ Suma na koniec miesiąca Biorąc pod uwage że z bukmacherek na jedna osobe jestem wstanie wyciągnąć minimum 100e na miesiąc a będe to też robił z konta (i komputera ofc) dziewczyny (co daje 200e) przy wkładzie 400e (gdzie 200 będzie z bukmacherek) dam rade zrealizować mój plan ![]() ![]() $500/m w pół roku | Matched betting | Koaplnie Bitcoinsów | Pożyczki społecznosciowe - Hybrid1990 - 06-12-2019 14:23 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |