Kup bitcoin i sprzedaj Bitcoin u Melomana 24/7 + Wszelkie pytania związane z BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Kup bitcoin i sprzedaj Bitcoin u Melomana 24/7 + Wszelkie pytania związane z BTC (/Temat-Kup-bitcoin-i-sprzedaj-Bitcoin-u-Melomana-24-7-Wszelkie-pytania-zwiazane-z-BTC-134112) |
Kup bitcoin i sprzedaj Bitcoin u Melomana 24/7 + Wszelkie pytania związane z BTC - Meloman - 04-06-2016 00:09 Cześć, zakładam ten wątek, bo zagubione duszyczki ciągle zakładają w tym dziale i innych, tematy o kupno i sprzedaż BTC + pierwsze co kiedy ktoś szuka miejsca zakupu lub sprzedaży BTC, to wchodzi na ten właśnie dział - a tu pusto i nie ma prawie nic o kupowaniu/sprzedawaniu. Na wiele pytań związanych z kryptowalutami odpowiadałem dotychczas w różnych tematach, założonych w różnych działach. Pytania często się powtarzają i właśnie dlatego przy okazji chcę pomóc, zakładając taki temat zbiorczy na wszystkie kwestie związane z BTC. Myślę, że przyda się to wielu osobom, bo nie będą musiały same zakładać tematów i błądzić na forum kiedy czegoś nie wiedzą Kontynuując o kupnie/sprzedaży BTC, to świadczę wymiany z następującą prowizją: Prowizja: Poniżej 100zł - 9% Powyżej 100zł - 7% [możliwość negocjacji] Powyżej 1000zł - 5% [tutaj również możliwość negocjacji] Płatności: - Pekao SA [wymianę załatwimy natychmiastowo, bo mam ten bank] - mBank [wymianę załatwimy natychmiastowo, bo mam ten bank] - Alior bank [transakcja natychmiastowa] - PKO BP [transakcja natychmiastowa] - Inteligo [transakcja natychmiastowa] - BZWBK [transakcja natychmiastowa] - T-mobile Usługi bankowe [transakcja natychmiastowa] - Millenium bank [transakcja natychmiastowa] - ING Bank Śląski [transakcja natychmiastowa] - Bank Pocztowy [transakcja natychmiastowa] - BPH Bank [transakcja natychmiastowa] - Wszystkie inne banki zgodnie z sesją ELIXIR - Przelew przez pocztę - Skrill Kontakt: - GG: 42749646 - Telefon: 516 001 855 [śmiało można dzwonić/pisać ] - E-mail: [email protected] - PW na forum, lub post w temacie A tutaj, wszelkie opinie od użytkowników, o przeprowadzonych wymianach ze mną: http://zarabiam.com/Temat-Wymiany-BTC-LTC-Skrill-konto-bankowe-u-Melomana-109579 Podsumowując: Jest to wątek trochę i pomocniczy dla osób które nie wiedzą skąd zaczerpnąć wiedzę, jak zacząć w ogóle przygodę z Bitcoinem i oczywiście trochę reklama mojego kantoru BTC. Mam nadzieję, że nikt mi nie będzie miał za złe, że przy okazji piszę o nim, ale jest to kwestia z którą użytkownicy mają największy problem RE: Wszelkie pytania związane z BTC + Kup bitcoin i sprzedaj Bitcoin u Melomana - MisieQ88 - 04-06-2016 00:32 Jak do tej pory miałem jedną - udaną - transakcję z Melomanem. Wszystko poszło szybko i sprawnie - kilka minut i "po krzyku" jak to się mówi. Co do samego tematu to moim zdaniem dobrze, że założony tutaj bo mnóstwo osób pyta o zakup/wymiany BTC lub innych krypto, a tak może się troszeczkę ten bałagan zmniejszy. Może troszeczkę zbocze z samego tematu, ale gdyby tu byli moderatorzy na forum to byłby mniejszy burdel. RE: Kup bitcoin i sprzedaj Bitcoin u Melomana 24/7 + Wszelkie pytania związane z BTC - Meloman - 04-06-2016 11:34 (04-06-2016 00:32)MisieQ88 napisał(a): Jak do tej pory miałem jedną - udaną - transakcję z Melomanem. Wszystko poszło szybko i sprawnie - kilka minut i "po krzyku" jak to się mówi.Właśnie dlatego założyłem ten wątek, bo z tego co patrzę na forum, to największy problem jest z bezpośrednim zakupem lub sprzedażą BTC. Mam nadzieję, że ten temat, trochę ogarnie ten chaos który tworzy się wokół kupowania BTC, co tak naprawdę jest BANALNE, tylko wystarczy dobrze wytłumaczyć RE: Kup bitcoin i sprzedaj Bitcoin u Melomana 24/7 + Wszelkie pytania związane z BTC - mikuss - 06-06-2016 14:03 Dobrej treści i merytoryczne tematy na forum w mojej ocenie są zawsze "pożadane" . By temat nie znikł w gąszczu nowych to autor mógłby się zwrócić do Administracji z prośbą o przypięcie czy przyklejenie tematu RE: Kup bitcoin i sprzedaj Bitcoin u Melomana 24/7 + Wszelkie pytania związane z BTC - Emsey900 - 30-06-2016 10:22 Kupię na szybkości odrobinkę btc . nwm czy w takiej ilości sprzedajesz . [0.5~1$] . płacę PayPalem RE: Kup bitcoin i sprzedaj Bitcoin u Melomana 24/7 + Wszelkie pytania związane z BTC - Matixio - 30-06-2016 15:37 (30-06-2016 10:22)Emsey900 napisał(a): Kupię na szybkości odrobinkę btc . nwm czy w takiej ilości sprzedajesz .Kolega nie przyjmuje na PayPal kasy Tylko bank RE: Kup bitcoin i sprzedaj Bitcoin u Melomana 24/7 + Wszelkie pytania związane z BTC - iPlusOfficial - 30-06-2016 16:28 @[Meloman] Dodaj na co się wymieniasz i zaznacz, że nie ma paypala mniej spamu będzie RE: Kup bitcoin i sprzedaj Bitcoin u Melomana 24/7 + Wszelkie pytania związane z BTC - MisieQ88 - 30-06-2016 19:39 Meloman jest na wakacjach - wszystkie wymiany są dostępne z tym, że po 22.30 BTC/LTC/inne krypto <-> Skrill/Konta Bankowe RE: Kup bitcoin i sprzedaj Bitcoin u Melomana 24/7 + Wszelkie pytania związane z BTC - Meloman - 04-07-2016 22:18 Dzięki chłopaki za poinformowanie @[Emsey900] za mnie, kiedy byłem na wakacjach Z wakacji już wróciłem i wszystko ruszyło więc zapraszam na wymiany. @[iPlusOfficial] @[MisieQ88] @[Matixio] Poprawiłem tą informację. W ogóle nie zauważyłem tak oczywistej rzeczy, żeby dodać informacje w czym płatność u mnie, dzięki za spostrzeżenie. Tak na marginesie, jest jeszcze płatność przez Skrilla, a i doszło troche kont bankowych z których wymian dokonujemy natychmiastowo Kup bitcoin i sprzedaj Bitcoin u Melomana 24/7 + Wszelkie pytania związane z BTC - Hybrid1990 - 08-12-2018 14:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |