![]() |
Programy partnerskie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Programy partnerskie (/Temat-Programy-partnerskie-133982) |
Programy partnerskie - Ragnar ™ - 01-06-2016 12:49 Witam. Chciałbym przystąpić do jakichś PP. Jakie PP polecacie? Interesują mnie różne kategorie np. książki, gry PC, jakiś sprzęt (dosłownie wszystko co jest warte uwagi). Z góry serdecznie dziękuję. RE: Programy partnerskie - Doomin - 01-06-2016 17:41 Hej, proponuje ci Program Partnerski Intymność, opis z ich strony: Za każde zakupy z Twojego polecenia przyznawana jest prowizja bezpośrednia w wysokości od 25 do 41% w zależności od produktu. Polecaj produkty, aby otrzymywać naprawdę wysokie prowizje Za każdego klienta, który pierwszych zakupów dokonał z Twojego polecenia dostaniesz od nas dodatkowe 5% prowizji wiecznej. Polecasz nas swoim znajomym, którzy chcą zarabiać na afiliacji? Od każdej prowizji partnera zarejestrowanego z Twojego polecenia dostaniesz 10% jego prowizji (czyli 0,5-4% od transakcji). Jeśli dodatkowo zarejestrujesz się z mojego reflinka lub każdy inny kto jest zainteresowany oddam 5% prowizji którą dostaje za zarobki poleconego. Myślę, że to fajny układ ![]() Zwykły: http://programpartnerski.intymnosc.pl/ Refa nie daje żeby nie było, jak ktoś jest zainteresowany niech sam się zgłosi ![]() Potem jeszcze w temacie podeśle inne fajne programy ![]() RE: Programy partnerskie - adik7276 - 08-06-2016 00:45 Jeżeli ktoś szuka dochodowego programu partnerskiego bez żadnych inwestycji to zapraszam na priv. Pozdrawiam RE: Programy partnerskie - Eryk123 - 26-06-2016 23:17 program partnerski powinien być zgodny z tematyką strony jaką prowadzisz lub twoimi zainteresowaniami. Na każdym PP można zarabiać, jeśli potrafisz go skutecznie promować. Jeśli prowadzisz stronę z recenzjami książek, to możesz zarabiać na polecaniu książek, ebooków, czytników ebooków, ale na takiej stronie nie będziesz promować np. odżywek dla kulturystów, bo zwyczajnie nic nie sprzedaż. RE: Programy partnerskie - webePartners - 05-07-2016 10:57 Myślę, że z tak dużą otwartością na tematykę, z powodzeniem znajdziesz programy partnerskie, które doskonale wpiszą się w Twoje zainteresowania ![]() Może klasyki typu Tania książka lub Selkar? Jeśli chodzi natomiast o sprzęt, lato to idealny moment na soki! Program partnerski Dobrych wyciskarek albo Hurom to świetna propozycja ![]() ![]() RE: Programy partnerskie - Eryk123 - 30-07-2016 22:19 Masz jakąś stronę, bloga itp? jaka tematyka? RE: Programy partnerskie - pablotoja94 - 01-02-2017 17:49 Zarabiaj polecająć stronę. Nie są to kosmiczne pieniądze ale dorobić sobie za nic zawsze warto. zarejestruj sie i wysyłaj link znajomym Polecając serwis nowym użytkownikom, zyskujesz procent od każdego zakupionego przez nich żetonu. Zwerbowany użytkownik/partner zarabia na Ciebie przez rok http://pp.showup.tv/?pc=83SQGKYTPDC4C Około 100-150 zł miesiecznie RE: Programy partnerskie - WojciechMatula - 21-02-2017 18:43 systempartnerski, doaffiliate -finanse salesmedia - różne branże RE: Programy partnerskie - lotmix30 - 25-02-2017 09:01 Mam namiar na PP gdzie dostajemy za jednego Led`a 350 zł a potem coroczna prowizja 175 PLN. Zapraszam na PW RE: Programy partnerskie - adrian018 - 14-03-2017 14:50 (21-02-2017 18:43)WojciechMatula napisał(a): systempartnerski, doaffiliate -finanse systempartnerski radzę odpuścić, bo teraz tam banują wszystkich od tygodnia i nikomu nie chcą dokładnie wytlumacyzc niczego, tylko się regulaminem przykrywają. Na money2money też radzę uważać, więc obecnie jedyną godną opcją, w której jeszcze nie ma problemów i pieniądze się zgadzają się comperialead lub agora performance (osobiście działam w comperii i polecam bo nie mam zastrzeżeń, poza tym że na pieniądze trzeba czekać około 2 miesiące). ![]() |