![]() |
Nagłe niezliczanie leadów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Nagłe niezliczanie leadów (/Temat-Nagle-niezliczanie-leadow-133979) |
Nagłe niezliczanie leadów - fejQ - 01-06-2016 11:50 Witam. Jak w temacie... Działam na LeadMore i dziś wyczuwam, że leady są jakby niezliczane. Na pewno nie jest to kwestia wypalenia niszy, ponieważ zainteresowanie "ofiar" nie jest niższe. Problem tkwi w tym, że leady nie są zliczane, a "ofiary" na pewno zapisywały się do subskrypcji, gdyż wysyłały mi screeny z dowodem na to, że ich zgłoszenie zostało przyjęte. dziś 12 osób twierdzi, że zapisało się, 5 wysłało screena z potwierdzeniem tego a mimi to mam zaliczony.... 1 lead Czy ktoś wie w czym tkwi problem?? Jakiś błąd serwisu?? Celowe ucinanie leadów ze strony serwisu wykluczam, gdyż do tej pory ani razu nie miałem przypadku by chociaż jeden lead był ucięty RE: Nagłe niezliczanie leadów - Miedziany - 01-06-2016 12:07 A moze po prostu juz byli zapisani do subskrypcji? RE: Nagłe niezliczanie leadów - Hybrid1990 - 01-06-2016 12:08 (01-06-2016 11:50)fejQ napisał(a): Celowe ucinanie leadów ze strony serwisu wykluczam, gdyż do tej pory ani razu nie miałem przypadku by chociaż jeden lead był ucięty zawsze musi być ten pierwszy raz ![]() twoje uzasadnienie jest co najmniej śmieszne. To że coś wcześniej nie miało miejsca, to znaczy że już nigdy nie ma prawa być ? RE: Nagłe niezliczanie leadów - fejQ - 01-06-2016 12:16 @miedziany teoretycznie masz racje ![]() ![]() ![]() @Hybrid1990 mam zaufanie do tego serwisu, gdyż nigdy nie mialem tak, że na 100% byłem pewien że lead wpadł a nie został naliczony. owszem, zawsze może być ten pierwszy raz(ucięcie leada), ale nie sądzę by wyglądało to tak, że nie ucinają nic, a tu nagle praktycznie wszystko RE: Nagłe niezliczanie leadów - Martin676 - 01-06-2016 12:35 To co Ty takiego promujesz, że ludzie świadomie zapisują się do subskrypcji aby placić 6 dych miesięcznie? A co do tego niezliczania, najzwyczajniej fraudy, czyli puste rejestracje. Nie dziwię się leadmorowi, że części z nich nie zlicza. To jest zupełnie zrozumiałe ![]() RE: Nagłe niezliczanie leadów - fejQ - 01-06-2016 12:43 @Martin676 świadomie zapisują się do subskrypcji, ale nie są świadomi, że mają płacić 60 dych miesięcznie ![]() ![]() A co do fraudów.... Fraudem chyba jest to, gdybym miał kilkadziesiąt pustych starterów i nabijał sztucznie leady z jednego IP. Ja promuje nie przez spam na grupach na fb itp tylko poprzez "bezpośredni kontakt" w wiadomościach ![]() RE: Nagłe niezliczanie leadów - szykiryki - 01-06-2016 13:38 pewnie mają jednak puste konta. Zresztą nie bez przyczyny wcześniej pytałeś o zliczanie pustych leadów ![]() Jedyna rada: podeślij numery telefonów tychze ofiar do Arka (skoro wysylają Ci screeny to nr też podadzą) -powie Ci dokładnie co było przyczyną niezaliczenia leada...i będziesz miał czarno na białym. Proponuje również zapoznać się z ostatnim postem LM w tym temacie...: http://zarabiam.com/Temat-Zostalem-oszukany-przez-Arka-Leadmore-pl-130242?page=6 RE: Nagłe niezliczanie leadów - fejQ - 02-06-2016 07:30 @szykiriki, owszem pytałem o zliczanie pustych leadów kiedyś. Z resztą chyba nie zaprzeczysz, że taki sposób rozliczania jest najbardziej korzystny dla promujących. Z wysłaniem numerów do Arka dobry pomysł. Ostatni post w temacie, który podałaś jest całkowicie nie na temat. Wyraźnie napisałem we wcześniejszym poscie, że promuję programy poprzez wysyłanie linków do "ofiar", natomiast autor wątku, który zalinkowałaś wbijał puste leady z lewych starterów jako jedna osoba. W tych dwóch " historiach" nie dostrzegam podobieństwa. RE: Nagłe niezliczanie leadów - szykiryki - 02-06-2016 07:42 @[fejQ] Chodzi o podobieństwo w zyskowności dla LM, a nie samą procedurę nabijania leadów... Jesli Twoje ofiary, mimo podania numerów i otrzymania pinów, nie otrzymały 'welcomów' leadmore na tym nie zarabia, więc Ty też nie... Nie możesz mieć nigdy pewności czy Twoi odbiorcy nie klamia/znaja doskonale mechanizm dzialania subow/leaduja z pustych starterów itp. a to, że im wierzysz to już inna sprawa ![]() Ty robisz ich w jajko, równie dobrze Oni mogą Ciebie- zwłaszcza, jeśli coś 'obiecujesz' za uruchomienie suba, a podejrzewam, że tak jest, skoro masz jeszcze czas na korespondencję z nimi ![]() poza tym pamietam, ze w subach moze dziac się wszystko- awaria danego operator, opóźnienia związane z rozsyłką itp. Chcesz mieć większość pewność 'zarobku' i mniejszego cięcia- idź na premium sms. Tam wyslanie sms->obciążenie konta= lead dla Ciebie. Tak czy siak, wysyłaj numery do Arka, powie Ci dlaczego nie zaliczyło leadów od tych konkretnych osób. Pozdro RE: Nagłe niezliczanie leadów - Leadmore - 02-06-2016 08:04 (01-06-2016 13:38)szykiryki napisał(a): pewnie mają jednak puste konta. Zresztą nie bez przyczyny wcześniej pytałeś o zliczanie pustych leadówDokładnie tak. Najlepiej podeślij numery i wszystko sprawdzimy. |