Hyipranking.pl - nowy serwis z rotatorem naszych refów. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Hyipranking.pl - nowy serwis z rotatorem naszych refów. (/Temat-Hyipranking-pl-nowy-serwis-z-rotatorem-naszych-refow-133977) |
Hyipranking.pl - nowy serwis z rotatorem naszych refów. - Veres - 01-06-2016 11:28 Dzień dobry zarobkowicze Ostatnio przeglądając Facebooka natknąłem się na pewien serwis promowany przez pewnego użytkownika, z ciekawości zajrzałem co to za strona. Okazało się, że to serwis umożliwiający promowanie naszych linków na stronie do różnych programów. Uznałem fajna sprawa i poczytałem dalej. Jest także możliwość zostania udziałowcem serwisu i mieć nieograniczone miejsce na nasze refki, niestety usługa kosztuje 500$ i polega na zarejestrowaniu się do jakiegoś programu ze strony. Wszystko fajnie, ale serwis jakoś nie jest słyszalny, mało użytkowników i narazie kilka solidnych pozycji do promowania. Co o tym sądzicie, kolejni złodzieje, którzy chcą wyciągnąć kasę z refów ? RE: Hyipranking.pl - nowy serwis z rotatorem naszych refów. - hypocrisy - 01-06-2016 18:12 Żaden to ranking czy hyipmonitor, raczej lista programów stworzona wyłącznie w celu pozyskania refów, nie ma w tym sumie nic złego bo fajny sposób, ale już to 500$ za wątpliwej jakości "usługę"... No cóż, może chętni dawny kasy się znajdą, ale osobiście bym to raczej omijał szeroki łukiem RE: Hyipranking.pl - nowy serwis z rotatorem naszych refów. - Veres - 01-06-2016 21:49 Sam raczej przestrzegam za tym, mały ruch dodatkowo. Nie wiem skąd oni się wzięli Hyipranking.pl - nowy serwis z rotatorem naszych refów. - Hybrid1990 - 06-10-2021 14:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |