Historia transakcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Forex (/Forum-Forex-340) +--- Wątek: Historia transakcji (/Temat-Historia-transakcji-133953) |
Historia transakcji - nemuritorul - 31-05-2016 16:43 Witam serdecznie, chciałbym podzielić się z wami własnymi zagrywkami na koncie rzeczywistym jak i na koncie demo, oczywiście to tylko skrócona historia, bo kont mam wiele i nie chcę zaśmiecać tematu, więcej można zobaczyć po kontakcie ze mną, różnica pomiędzy real a demo jest tylko taka iż na demo otwieram grubsze transakcje, ale strategie mam taką samą. Oto kilka transakcji z demo oraz real konta. Pozdrawiam i tym samym zapraszam do współpracy, więcej info w pw. RE: Historia transakcji - DonWestbam - 03-06-2016 20:54 Ciekawy bardzo temat, będę śledził Zastanawiałem się nad założeniem podobnego, czegoś że tak powiem do wrzucania info na temat jakiś ciekawych operacji. Na forum jest wielu że tak powiem "kozaków" w tej dziedzinie zarabiania, mogli by się czasem podzielić z nami swoimi ruchami, i podpowiedzieć na jakiej operacji by tu jakąś ładną kaskę ukręcić Pozdrawiam |