POMOCY problem z dodaniem zdjęcia/linku na pewne forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: POMOCY problem z dodaniem zdjęcia/linku na pewne forum (/Temat-POMOCY-problem-z-dodaniem-zdjecia-linku-na-pewne-forum-133948) |
POMOCY problem z dodaniem zdjęcia/linku na pewne forum - bestshacoeu1 - 31-05-2016 15:13 Witam. Otóż zarejestrowałem się na pewnym forum. I nie mogę dodać żadnego linka/zdjęcia. Komunikat jaki się wyświetla to : Twój post zawiera więcej niż jeden link/obrazek w treści. Usuń nadmiarowe linki z treści posta." Widzę kilka osób na tym forum co dodają po kilka zdjęć "Klikając na opcje Odpowiedź" odpowiadają sami sobie na swój temat i wstawiają zdjęcia linki. Dodam , że dodaje 1 zdjęcie i jeden link to też nic. Jak ominąć to ograniczenie? Musze mieć wyższe uprawnienia? Proszę was o pomoc bo wiem , że się znacie dobrze na stronach internetowych. POZDRAWIAM I DZIĘKUJE ZA POŚWIĘCENIE MI CZASU. RE: POMOCY problem z dodaniem zdjęcia/linku na pewne forum - overlord25 - 31-05-2016 15:24 Jakie to forum? RE: POMOCY problem z dodaniem zdjęcia/linku na pewne forum - TheMe - 31-05-2016 15:29 1. Nie ten dział - "Poradnik" to nie to samo co prośba o pomoc, oraz "zarabianie przez internet" to nie to samo co korzystanie z forum. 2. Zobacz czy można dodać to za pomocą znaczników html/php 3. Może tylko ludzie z wyższymi uprawnieniami mogą dodać temat z większą ilością zdjęć/linków? RE: POMOCY problem z dodaniem zdjęcia/linku na pewne forum - bestshacoeu1 - 31-05-2016 15:29 Nie mogę powiedzieć niestety. Pomożesz mi? Jakie są te znaczniki html bo nie znam RE: POMOCY problem z dodaniem zdjęcia/linku na pewne forum - twardy - 31-05-2016 15:31 (31-05-2016 15:29)bestshacoeu1 napisał(a): Nie mogę powiedzieć niestety. To wynocha, chcesz pomocy albo nie, zdecyduj sie. POMOCY problem z dodaniem zdjęcia/linku na pewne forum - MaLiN - 31-05-2016 15:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |