![]() |
Proszę Wszystkich Specjalistów O Pomco Bo Wy Się Znacie !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Proszę Wszystkich Specjalistów O Pomco Bo Wy Się Znacie !!! (/Temat-Prosze-Wszystkich-Specjalistow-O-Pomco-Bo-Wy-Sie-Znacie-133944) |
Proszę Wszystkich Specjalistów O Pomco Bo Wy Się Znacie !!! - bestshacoeu1 - 31-05-2016 14:33 Witam. Otóż zarejestrowałem się na pewnym forum. I nie mogę dodać żadnego linka/zdjęcia. Komunikat jaki się wyświetla to : Twój post zawiera więcej niż jeden link/obrazek w treści. Usuń nadmiarowe linki z treści posta." Widzę kilka osób na tym forum co dodają po kilka zdjęć "Klikając na opcje Odpowiedź" odpowiadają sami sobie na swój temat i wstawiają zdjęcia linki. Dodam , że dodaje 1 zdjęcie i jeden link to też nic. Jak ominąć to ograniczenie? Musze mieć wyższe uprawnienia? Proszę was o pomoc bo wiem , że się znacie dobrze na stronach internetowych. POZDRAWIAM I DZIĘKUJE ZA POŚWIĘCENIE MI CZASU. Proszę Wszystkich Specjalistów O Pomco Bo Wy Się Znacie !!! - piotrekprorok - 02-06-2016 23:01 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |