Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie (/Temat-Lekki-zarobek-paru-dolarow-miesiecznie-133861) Strony: 1 2 |
Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie - GreenVolume - 29-05-2016 17:47 Witam. Nie mając wystarczająco czasu na "porządne" zarabianie w Internecie chciałbym zająć się chociaż czymś drobnym, aby mieć w ciągu miesiąca te pare/kilka dolarów. Ma ktoś jakieś propozycje? RE: Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie - Veres - 29-05-2016 18:05 Odezwałem się do Ciebie na pw RE: Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie - Tiger_GG - 29-05-2016 18:17 AyuWage i InnoCurrent Tutaj z grubsza opisane http://kosmozyski.blogspot.com/ RE: Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie - GreenVolume - 29-05-2016 18:24 (29-05-2016 18:17)Tiger_GG napisał(a): AyuWage i InnoCurrent AyuWage ze mną nie współpracuje. Tzn. nie pokazuje mi reklam wartych więcej niż cent. Nie wiem, dlaczego tak jest, próbowałem wszystkiego ale problem pozostawał, więc serwis porzuciłem. A InnoCurrent nie znam, wypłaca w ogóle? Wygląda mi na klona AyuWage. Edit: Doczytałem, w takim razie jest bardzo możliwe, że InnoCurrent będzie funkcjonował podobnie do AyuWage. Dzięki w każdym razie. RE: Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie - Welfare - 29-05-2016 18:36 Polecam clixsense. Zarejestrowany jestem od wczoraj. Działanie jest proste - klikasz w reklamy, wypełniasz ankiety. Wczoraj zdołałem wyrwać ok. 90 centów także nie jest źle. RE: Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie - GreenVolume - 29-05-2016 18:38 (29-05-2016 18:36)Welfare napisał(a): Polecam clixsense. Zarejestrowany jestem od wczoraj. Działanie jest proste - klikasz w reklamy, wypełniasz ankiety. Wczoraj zdołałem wyrwać ok. 90 centów także nie jest źle. Przerabiałem. Przez miesiąc półtorej dolara. Never again. Swoją drogą, polecasz coś w czym jesteś od wczoraj... To chyba nie najlepszy pomysł. RE: Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie - Welfare - 29-05-2016 18:44 Czy ja wiem? Poleciłem, gdyż znam osoby, które również na tym dorabiają i złego słowa nie powiedzą. Tu też zależy od szczęścia podczas wypełniania ankiet, bo możesz nie spełniać wymaganych kryteriów. RE: Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie - GreenVolume - 29-05-2016 18:48 (29-05-2016 18:44)Welfare napisał(a): Czy ja wiem? Poleciłem, gdyż znam osoby, które również na tym dorabiają i złego słowa nie powiedzą. Tu też zależy od szczęścia podczas wypełniania ankiet, bo możesz nie spełniać wymaganych kryteriów. Przez miesiąc jedna ankieta. Fajne to szczęście było. RE: Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie - Welfare - 29-05-2016 18:50 W takim razie musiało Ci na prawdę nie dopisywać. Drugi dzień, załapałem się na trzy ankiety - gdzie jedna została wypełniona poprawnie. RE: Lekki zarobek paru dolarów miesięcznie - Tiger_GG - 29-05-2016 18:55 To może MXRevShare jest tam co dzień 100 reklam do wyklikania (będą na pewno działać u Ciebie). Każda po 0.005 co daje $0.50 dziennie i $15 miesięcznie. Min do wypłaty niestety wysokie $25. Zamiast wypłacić można się też bawić w kupowanie paczek i czekanie aż się zwrócą. Link mxrevshare czysty mxrevshare.com |