Dziennik spamera - developera - Google Play - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik spamera - developera - Google Play (/Temat-Dziennik-spamera-developera-Google-Play-133847) Strony: 1 2 |
Dziennik spamera - developera - Google Play - radioid - 29-05-2016 13:56 Witam, troszkę o mnie: Wiek 27 lat Developer android od 2011 roku, od tego czasu utrzymuję się też ze spamu w Google Play. Robię aplikacje niskiej jakości i zalewam sklep dużą ich ilością. Otwieram dziennik by uzmysłowić Wam inne metody zarabiania. Nie będę pisał ile zarobiłem na tym, bo jestem świeży i nie chcę być znowu posądzony o sprzedaż. Nie będę nic tutaj sprzedawał. Dziennik będzie aktualizowany raz na tydzień w niedzielę lub częściej, jeśli tylko znajdę na to czas. Moje obecne działania to publikacja 20 appek dziennie z reklamami. Działania na obecny tydzień: 60 appek z radiami kilka gier - reskin Statystyki nowych appek za tydzień, nie będę wrzucał statystyk starych appek, bo nie chcę shitstormu tutaj. Statystyki będę wrzucał z flurry + sieć reklamowa. Nie zobaczycie tutaj linków do moich appek, będą maskowane, z wiadomego względu. Bana appki na Google Play mogę załatwić w godzinę, jak i każdy konkurent do mojej, zwłaszcza, jeśli jawnie łamię Google Policies RE: Dziennik spamera - developera - Google Play - mahuzz - 29-05-2016 14:13 ciekawy sposób powodzenia RE: Dziennik spamera - developera - Google Play - fusek - 29-05-2016 14:32 Wkoncu cos nowego. Bede obserwowal. W sumie sam sie appkami ostatnio chcialem zainteresowac. RE: Dziennik spamera - developera - Google Play - notentego - 29-05-2016 14:52 Ciekawy pomysł na zarobek, będę obserwował RE: Dziennik spamera - developera - Google Play - Pasza dla konia - 29-05-2016 15:02 Często dostajesz bany na konta Dev za śmieciowe apki? RE: Dziennik spamera - developera - Google Play - radioid - 29-05-2016 15:13 (29-05-2016 15:02)Pasza dla konia napisał(a): Często dostajesz bany na konta Dev za śmieciowe apki? Zwykle konto żyje od miesiąca do kilku miesięcy, w zależności od appek na nim i stopnia łamania Google Policies, jak spamowanie reklamą po za obszarem aplikacji. Nie ma problemu, hindusi i wietnamczycy dostarczą konta po taniości RE: Dziennik spamera - developera - Google Play - Pasza dla konia - 29-05-2016 15:16 Normalnie konto Dev kosztowało 25$ (nie wiem ile teraz). Od takich wietnamczyków czy hindusów ile za konto płacisz? RE: Dziennik spamera - developera - Google Play - bartekarta - 29-05-2016 15:27 Wo, ciekawy sposób Jestem ciekaw "pierwszych" zarobków. RE: Dziennik spamera - developera - Google Play - radioid - 29-05-2016 15:45 (29-05-2016 15:16)Pasza dla konia napisał(a): Normalnie konto Dev kosztowało 25$ (nie wiem ile teraz). Od takich wietnamczyków czy hindusów ile za konto płacisz? $50, to dobra cena... patrząc po tym, że nie ma już w Polsce kart prepaid WBK i założenie konto jest niemożliwe na fake osobę. Indie mają te karty i mogą zakładać. Zresztą mnie nic nie interesuje, dostaje konto, VPS i gwarancję działania dopóki nie wrzucę swojej appki. --- Do swojego dziennika dodam też landing pages, którymi się zajmę. RE: Dziennik spamera - developera - Google Play - Miedziany - 30-05-2016 17:09 Oo, jestem ciekawy dziennika ;d Czekam na statystyki i powodzenia! |