Którą platforme wybrać - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Którą platforme wybrać (/Temat-Ktora-platforme-wybrac-133808) |
Którą platforme wybrać - Lukasz5555 - 28-05-2016 17:47 Witam. Zarobkami przez internet zainteresowałem się rok temu ,począwszy od buxów, gry w pokera, kasyn internetowych i różnych programów. Obecnie zarabiam na grze przeglądarkowej, programie Rev Share oraz opcjach binarnych ( tu z nienajlepszym skutkiem ) . Postanowiłem spróbować czegoś czego jeszcze nie próbowałem ,a mianowicie Sub-y sms. Teraz pojawił się dylemat która platformę wybrać, zależało by mi na takiej gdzie jest możliwość odnowy subskrypcji. Jeśli ktoś siedzi długo w temacie i sprawdzał różne platformy niech mi poleci tą najlepszą według niego Za pomoc oczywiście się zarejestruje z reflinka do platformy RE: Którą platforme wybrać - kusas - 28-05-2016 18:08 Sprawdź TreePay jak byś miał jakieś pytania co do tej strony to napisz RE: Którą platforme wybrać - Karewer - 28-05-2016 19:03 Skoro Twoje pytanie dot. wyboru platformy to dlaczego zaśmiecasz dział FireSuba? RE: Którą platforme wybrać - Lukasz5555 - 28-05-2016 19:03 (28-05-2016 18:08)kusas napisał(a): Sprawdź TreePay jak byś miał jakieś pytania co do tej strony to napisz Pierwsze słysze o tej platformie. To jakaś nowa? Poczekam na dalsze propozycje (28-05-2016 19:03)Karewer napisał(a): Skoro Twoje pytanie dot. wyboru platformy to dlaczego zaśmiecasz dział FireSuba? Nie wiedziałem w jakim dziale stworzyć ten temat. W takim razie prosze moderatora o przeniesienie tematu we właściwy dział RE: Którą platforme wybrać - kusas - 28-05-2016 19:07 Treepay działa on ponad roku teraz jest tak samo V2, wprowadzili sporo nowości także polecam sprawdzić i jak chcesz możesz tak samo zobaczyć SS zarobków w galerii RE: Którą platforme wybrać - Kiljan - 28-05-2016 21:26 No cóż jeśli zależy Ci na stabilności, bezpieczeństwie oraz profesjonalizmie to nie pozostaje inny wybór niż FireSub.net możesz siedzieć na wszelkiego rodzaju "nowościach" i cieszyć się stawką z kosmosu bez żadnego uzasadnienia, potem jedynie pozostanie niesmak ze straty kasy czy chodzenia na Policję, bo serwis był niezbyt "czysty" RE: Którą platforme wybrać - Zarobiony_Koles - 28-05-2016 21:33 Siedzę subach parę dobrych lat, w aktualnym czasie przetestowałem niemal, że wszystkie oferty rynku subskypcyjnego i aktualnie top 1 w subach to treepay, a do tego dochodzi dobry kontakt i łatwość z dostosowaniu programu pod nisze(program tworzonyna zamówienie). Polecam Treepay! Którą platforme wybrać - MaLiN - 29-05-2016 10:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |