Mam kartę sim i czy mogą mi coś zrobić? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mam kartę sim i czy mogą mi coś zrobić? (/Temat-Mam-karte-sim-i-czy-moga-mi-cos-zrobic-133775) |
Mam kartę sim i czy mogą mi coś zrobić? - Pracownia - 28-05-2016 00:43 Cześć, Szukałem i nie mogłem znaleźć. Znalazłem jakąś starą karte sim, która jest jeszcze aktualna wiec zarejestrowałem się na LeadMore.pl i zrobiłem kilka linków i wszedłem w nie. Zarobiłem około 20zł. I moje pytanie brzmi czy coś mi grozi ze strony operatora? bo będą do mnie przychodzić sms po 4 zł . :/ nie wiem co dokładnie zrobić. Z góry dziękuje za pomoc RE: Mam kartę sim i czy mogą mi coś zrobić? - barbeqiu1 - 28-05-2016 00:46 wyjdź. RE: Mam kartę sim i czy mogą mi coś zrobić? - Pracownia - 28-05-2016 00:47 Zadałem pytanie bo wiele osób ma problem z tym. Ciężko jest odpowiedzieć? RE: Mam kartę sim i czy mogą mi coś zrobić? - selfie - 28-05-2016 00:49 Tak, jak nie zapłacisz za usługę, to w ciągu miesiąca odezwie się do Ciebie komornik. Wyślij e-mail do Pana Arka, a on Ci pomoże blokując twoje konto. Pozdrawiam. RE: Mam kartę sim i czy mogą mi coś zrobić? - Pracownia - 28-05-2016 00:53 Do jakiego Pana Arka? RE: Mam kartę sim i czy mogą mi coś zrobić? - nicooo - 28-05-2016 00:54 (28-05-2016 00:53)Pracownia napisał(a): Do jakiego Pana Arka? poinformuj rodzicow o wizycie smerfow w domu,bedzie milo http://imgur.com/FyWK8KB ile masz lat? RE: Mam kartę sim i czy mogą mi coś zrobić? - Pracownia - 28-05-2016 01:01 Pośmialiśmy się wszyscy, a teraz na poważnie. Nie mają moich danych itp. wiec nic mi nie mogą zrobić. Ale chodzi mi ogólnie, czy wy też tak robicie? i nic wam nie przychodzi do zapłaty? RE: Mam kartę sim i czy mogą mi coś zrobić? - sqmany - 28-05-2016 01:05 Ogólnie poświęcam dziennie ok. 12h na robotę, wychodzą dniówki ok. 12000 zł z racji, że zarabiam równego tysiaka na godzinę, ogólnie świetny i łatwy zarobek, a zarazem uzależniający, niby monotonia, ale jak już zarobisz 10000 zł w godzinę, to nie chce Ci się przestawać... a co do twoich zmartwień, to nie musisz się o nic martwić, tylko pamiętaj, by przy każdym nowym wykonaniu usługi korzystać z trybu incognito w Chrome, bo inaczej to po IP Cię namierzą. RE: Mam kartę sim i czy mogą mi coś zrobić? - daniel42na - 28-05-2016 01:10 Też kiedyś robiłem podobne sztuczki z kartami sim, niestety przyszedl do mnie list od prokuratury więc przestałem. Do dziś prześladują mnie dziwne czarne samochody pod mieszkaniem. Pisząc poważnie, to za robienie samemu sobie ofert nie dostaniesz wypłaty pieniędzy z serwisu i na tym sie skończy kombinowanie. Mam kartę sim i czy mogą mi coś zrobić? - Majka - 28-05-2016 07:57 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |