![]() |
Czy zna ktoś DARMOWY/TESTOWY TYG/DWA? Z MOZLIWOSCIA PODPIĘCIA 10 DOMEN? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Czy zna ktoś DARMOWY/TESTOWY TYG/DWA? Z MOZLIWOSCIA PODPIĘCIA 10 DOMEN? (/Temat-Czy-zna-ktos-DARMOWY-TESTOWY-TYG-DWA-Z-MOZLIWOSCIA-PODPIECIA-10-DOMEN-133708) |
Czy zna ktoś DARMOWY/TESTOWY TYG/DWA? Z MOZLIWOSCIA PODPIĘCIA 10 DOMEN? - bestshacoeu1 - 26-05-2016 20:29 To w takim razie czy znacie jakiś hosting testowy na dwa tygodnie/tydzien/stałe z możliwością podpięcia 10 domen ? ![]() Proszę nie usuwać tematu iż nie mogę znaleźć tematu takiego na forum. Lub nie są one zbyt wyczerpujące ![]() RE: Czy zna ktoś DARMOWY/TESTOWY TYG/DWA? Z MOZLIWOSCIA PODPIĘCIA 10 DOMEN? - krutek90 - 26-05-2016 20:31 Proszę bardzo. 1) Hitme.pl 2) Zenbox.pl 3) Cal.pl 4) Kei.pl 5) WebH.pl 6) Hekko.pl Wybierz sobie odpowiedni dla siebie. RE: Czy zna ktoś DARMOWY/TESTOWY TYG/DWA? Z MOZLIWOSCIA PODPIĘCIA 10 DOMEN? - bestshacoeu1 - 26-05-2016 21:10 Bardzo dziękuje.! Daje rep'a ![]() Czy mógłbyś mi pomóc jeszcze podłączyć pod tą domenę ? Nie za bardzo orientuje się co gdzie jest bo to będzie mój pierwszy raz ![]() Chcę podpiąć domenę od freenom no chyba , że znasz jakieś lepsze/stabilniejszy. Prosiłem o darmowe hosty lub hosty z możliwością przetestowanai tydzień/dwa. ;/ RE: Czy zna ktoś DARMOWY/TESTOWY TYG/DWA? Z MOZLIWOSCIA PODPIĘCIA 10 DOMEN? - krutek90 - 26-05-2016 21:54 Wybierz hosting, zaloguj się do panelu DirectAdmin, dodaj zarejestrowane domeny w panelu, tam gdzie masz domeny, przekieruj DNS na serwer nazw hostingu. |