Zamieszanie z subskrypcjami SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: Zamieszanie z subskrypcjami SMS (/Temat-Zamieszanie-z-subskrypcjami-SMS-133641) |
Zamieszanie z subskrypcjami SMS - MickeyHuntr - 25-05-2016 11:06 Witam, ostatnio mam mały mętlik po zmianie hotcash w lead.network Mam kilka pytań odnośnie sub SMS: 1. Czy 2x stawki 2zł pobierane w różne dni jest błędem, czy wprowadzono jes z zamierzeniem? 2. Czy 2x stawki 4,50zł w jednorazowej subskrypcji to błąd? 3. Czy odnawialna subskrypcja SMS działa? ad. 3. Zdobywam leady na odnawialnej subksypcji, ale po kilku dniach nie zauważam żadnych zysków z tego tytułu, więc nie wiem, czy ktoś się wypisał, system nie działa czy coś innego Ad. Ad. 3. W menadżerze MT jest napisane,że 11 osób się zapisało i 10 wypisało. Czy po włączeniu subskrypcji wysyłana jest wiadomość jak ją wyłączyć? RE: Zamieszanie z subskrypcjami SMS - szyweg - 25-05-2016 11:39 Pytanie 1 i 2. Cytat:15 dni temu: 3. Pytałem wczoraj Mirka i mówił, że tak. Cytat:ad. 3. Zdobywam leady na odnawialnej subksypcji, ale po kilku dniach nie zauważam żadnych zysków z tego tytułu, więc nie wiem, czy ktoś się wypisał, system nie działa czy coś innegoPrawdopodobnie się wypisali. Cytat:Ad. Ad. 3. W menadżerze MT jest napisane,że 11 osób się zapisało i 10 wypisało. Czy po włączeniu subskrypcji wysyłana jest wiadomość jak ją wyłączyć?Nie mam zielonego pojęcia, najlepiej zapytaj Mirka na GG. RE: Zamieszanie z subskrypcjami SMS - selfie - 25-05-2016 11:44 (25-05-2016 11:06)MickeyHuntr napisał(a): Ad. Ad. 3. W menadżerze MT jest napisane,że 11 osób się zapisało i 10 wypisało. Czy po włączeniu subskrypcji wysyłana jest wiadomość jak ją wyłączyć? Tak, musi być wysłana wiadomość informująca jak wyłączyć usługę. Jest, to bodajże prawnie uregulowane i każdy serwis sub-sms taką wiadomość wysyła wraz z kodem aktywacyjnym lub w oddzielnej wiadomości. RE: Zamieszanie z subskrypcjami SMS - Leaders - 25-05-2016 11:45 @[MickeyHuntr], 1 i 2: Jest to bonus do końca maja. W skrócie, dla Ciebie stawka za subskrypcję na mniejszych stawkach jest większa, natomiast koszty dla klienta pozostają niezmienne. 3: Tak, działa. W wiadomościach jest zalinkowany regulamin usługi, gdzie są informacje na temat tego jak się wypisać. RE: Zamieszanie z subskrypcjami SMS - MickeyHuntr - 25-05-2016 11:46 (25-05-2016 11:45)Leaders napisał(a): @[MickeyHuntr], Nie wycofaliście przypadkiem subskrypcji? Wszystkie linki jakie generuję wymagają wysłania SMS, a niektórzy z moich klientów mają zablokowane numery specjalne RE: Zamieszanie z subskrypcjami SMS - szyweg - 25-05-2016 13:07 Spróbuj inna przeglądarką, wyczyść ciastka ew. w trybie prywatnym |