Program Pobierz - Gdzie najlepiej konwertujący? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Program Pobierz - Gdzie najlepiej konwertujący? (/Temat-Program-Pobierz-Gdzie-najlepiej-konwertujacy-133597) |
Program Pobierz - Gdzie najlepiej konwertujący? - Revoltan - 24-05-2016 10:53 Witam, Tak jak w temacie- zastanawiam się nad przeniesieniem swoich linków z leadnow na inny serwis. Działam głównie na programie Pobierz (konwersja na Leadnow około 7,69%). Jaki inny serwis polecacie w którym program POBIERZ dobrze konwertuje? A może proponujecie pozostać na leadnow? Zaznaczam, że chodzi mi tylko o program POBIERZ Z góry dziękuję za odpowiedź wszystkim RE: Program Pobierz - Gdzie najlepiej konwertujący? - rousen - 24-05-2016 11:32 Wolałbym zostać przy programie pobierz nawet spora RE: Program Pobierz - Gdzie najlepiej konwertujący? - fejQ - 24-05-2016 12:03 Od siebie mogę polecić leadmore. Podobnie jak na leadnow leady są zaliczane za każdą rejestrację nawet w przypadku braku środków na koncie, tak więc konwesja jest na dobrym poziomie. Nie spotkałem się również z tym by ucinali leady. Ponadto na Leadnow masz stawkę początkową zaledwie 4zł a na leadmore aż 6 RE: Program Pobierz - Gdzie najlepiej konwertujący? - LeadNow - 26-05-2016 10:08 Porównanie zarobków między konkretnymi userami wskazuje, że u nas jest dużo wyższa konwersja, tak że bardziej opłaca się stawka 4 PLN . Poza tym wszystko jest kwestią dogadania, tak że @Revoltan zachęcamy do kontaktu . RE: Program Pobierz - Gdzie najlepiej konwertujący? - jestokej1995 - 26-05-2016 10:16 (26-05-2016 10:08)LeadNow napisał(a): Porównanie zarobków między konkretnymi userami wskazuje, że u nas jest dużo wyższa konwersja, tak że bardziej opłaca się stawka 4 PLN . Poza tym wszystko jest kwestią dogadania, tak że @Revoltan zachęcamy do kontaktu . haha kwestia dogadania Taaak ja 3 miesiace zarobione ponad 20k a stawka bez zmian bo za duze straty by byly RE: Program Pobierz - Gdzie najlepiej konwertujący? - LeadNow - 26-05-2016 10:26 Nie wszystkim możemy zaproponować wyższą stawkę, bowiem generują na tyle słaby ruch, że bylibyśmy stratni. Wszystko da się jednak załatwić . Mieliśmy juz przypadki userów, którzy generowali same straty, ale jak zaczęli promowac zgodnie z naszymi wskazówkami, okazali się zyskowni . |