Miliony komentarzy na twojego bloga za jednym kliknięciem + MEGA BONUS! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Miliony komentarzy na twojego bloga za jednym kliknięciem + MEGA BONUS! (/Temat-Miliony-komentarzy-na-twojego-bloga-za-jednym-kliknieciem-MEGA-BONUS-133488) |
Miliony komentarzy na twojego bloga za jednym kliknięciem + MEGA BONUS! - Vasaki - 21-05-2016 12:29 Przy niszowych blogach często musiałem ręcznie męczyć się z dodawaniem postów itp... W połowie 2015 roku wpadła mi w ręce ta oto wtyczka (na forum RU) A dziś postanowiłem się nią z wami podzielić Wygląd jest banalny i intuicyjny w obsłudze W górnej części wstawiamy treść a w dolnej nicki użytkowników Do tego możemy ustawić randomowe komentarze za pomocą koment [title] i [cat] Na koniec zaznaczamy jaką ilość komentarzy w losowych konfiguracjach ma wygenerować i gotowe! Od siebie polecam usunięcie widoku daty dodania komentarza itp. W ten sposób nie będzie wiadomo kto go umieścił i kiedy A fake komentarze zawsze dobrze robią na konwersję ^^ Wtyczka do pobrania: Kod PHP: https://mega.nz/#!vQ1HjAiK!m0A0qAac87G57E_s9MG1T09eaINxgBoECuhXpGit10Y BONUS! Wiem jak dużym problemem jest napisanie dziesiątek komentarzy do tej wtyczki więc udostępniam wam swoją (dla niektórych niestety) wersję w wielu językach + listę losowych userów z jakiegoś forum ^^. Lista Komentarzy (Download) Lista Nicków (Download) Reklama ...
ZYSKAJ DOSTĘP DO AKTUALIZOWANYCH PORADNIKÓW Pozycjonowanie stron - Content locking - Unikalne backlinki . RE: Miliony komentarzy na twojego bloga za jednym kliknięciem + MEGA BONUS! - milosz998 - 21-05-2016 12:45 Jeśli to działa to genialnie. Na dodatek od dziś miałem dodawać fake komentarze na bloga. RE: Miliony komentarzy na twojego bloga za jednym kliknięciem + MEGA BONUS! - DonWestbam - 21-05-2016 13:32 Reputa dałem ale jeszcze nie sprawdzałem Ja też dodawałem fejki ręcznie z tym że zrobiłem sobie sprytny randomizer w vb ale i tak kupa czasu szła na wklejanie. Jak to działa to jesteś wielki Dobrą robotę robisz Sporo konkretnych wstawek Wielkie dzięki! RE: Miliony komentarzy na twojego bloga za jednym kliknięciem + MEGA BONUS! - Vasaki - 21-05-2016 14:21 Działa działa, dopiero skopiowałem ze swojego bloga wtyczke xD RE: Miliony komentarzy na twojego bloga za jednym kliknięciem + MEGA BONUS! - lolek95 - 21-05-2016 14:37 Działa - potwierdzone info. RE: Miliony komentarzy na twojego bloga za jednym kliknięciem + MEGA BONUS! - Vasaki - 21-05-2016 14:45 P.s. na mintshoscie przy 10k komentarzy na blogu potrafi strona niezle zamulac więc nie przesadzajcie z nimi RE: Miliony komentarzy na twojego bloga za jednym kliknięciem + MEGA BONUS! - milosz998 - 21-05-2016 16:13 Już nic Sprawdzam RE: Miliony komentarzy na twojego bloga za jednym kliknięciem + MEGA BONUS! - DonWestbam - 23-05-2016 06:45 Idzie to ustawić żeby dodał randomowe komentarze w ilości np. 50 do danego posta ? RE: Miliony komentarzy na twojego bloga za jednym kliknięciem + MEGA BONUS! - imanust - 03-06-2016 14:40 Napisałem kiedyś podobną wtyczkę do WP dla własnych potrzeb z tym, że miała więcej opcji. Jak ją znajde to wrzucę RE: Miliony komentarzy na twojego bloga za jednym kliknięciem + MEGA BONUS! - coffee - 13-06-2016 17:34 Wrzuci ktos na inny hosting? |