![]() |
Zarób nawet do 125$ na jednym zegarku ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarób nawet do 125$ na jednym zegarku ! (/Temat-Zarob-nawet-do-125-na-jednym-zegarku-133428) |
Zarób nawet do 125$ na jednym zegarku ! - MACOS - 19-05-2016 20:41 Zarób nawet do 125$ na jednym zegarku !
Witam serdecznie Mam dla was forumowiczowych ciekawą ofertę zarobienia ładnych pieniędzy. Na czym to polega ? Mam dostęp do opasek/zegarków dla sportowców po bardzo okazyjnych cenach. Asortyment pochodzi z firmy : https://www.fitbit.com Dostępne modele,ceny i zysk to : Fitbit One - 45$ - różnica ceny = +55$ Fitbit Flex - 45$ - różnica ceny = +55$ Fitbit Charge - 45$ - różnica ceny = +65$ Fitbit Charge HR - 50$ -różnica ceny = +100$ Fitbit Blaze - 75$ - różnica ceny = +125$ Towar jest w 100% oryginalny i sprawny. Opisy tych produktów możecie znależć na stronie : https://www.fitbit.com A jak na tym zarobić ? W bardzo łatwy sposób, kupująć taniej a sprzedając drożej np znajomym lub na allegro itd. To już należy od Waszych umiejętności ![]() ![]() Jak to się odbywa ? 1. Wysyłasz mi emaila a w treści podajesz mi model, kolor i rozmiar. 2. Następnie ja Ci podaje swoj adres Bitcoin[preferowany] i dokonujesz płatności. Chyba każdy wie co to bitcoin i jak go kupić, jeśli nie to podpowiem na PW. 3. Następnie podajesz mi dane do wysyłki towaru takie jak : - ulica - numer domu - kod pocztowy - miejscowosc - państwo - płeć Bez nazwiska. A dlaczego płeć ? A no bo nazwisko będzie zagraniczne, fikcyjne. Płeć po to by określić czy men/women ![]() Wysylka jest darmowa i do każdego kraju na świecie ! NIE PONOSICIE ZA TO DODATKOWYCH OPŁAT ! 4. Ja dokonuje finalizacji zakupu i wysyłam Ci towar. Otrzymujesz ode mnie również link do śledzenia przesyłki. Paczka zostanie dostarczona w maxymalnie 10 dni. Zazwyczaj jest to krócej. I tyle, dalej już robisz co chcesz z tym ![]() W czym jest haczyk ? Towar można zamówić tylko raz w miesiącu na jeden adres[kod pocztowy i ulica]. Czyli jeśli mieszkasz w Warszawie [00-006] na ulicy Szkolnej i ktoś przed Tobą zamówi w danym miesiącu zegarek na ten adres to Ty już nie będziesz mógł. Oczywiśćie zostaniesz zapisany do kolejki i w następnym miesiącu będziesz miał taką możliwość. Ważniejszym czynnikiem jest tutaj kod pocztowy który musi być nie powtarzalny w ciągu danego miesiąca. Druga sprawa to te fikcyjne nazwisko ale tutaj nie ma problemu bo i tak Wam kurier da paczkę a podpis możecie złozyć nawet swoim prawdziwym nazwiskiem. Możecie skłamać że dokonano pomyłki przy wysyłce i tyle. Trzecia sprawa to czasem towar przychodzi w replacement boxach czyli bez kabla, sam zegarek. Jesli dojdzie do takiej sytuacji zwracam 5$ na zakup tego kabla, na allegro stoją po 17 złoty. Ale... jak wiadomo haczyki można pokonać w łatwy sposób, np zamawiać towar na rodzinę, znajomych itd, odpalicie pare groszy i powinno być okej. Wtedy zabieracie się za sprzedaż i kosicie kasiorke ![]() Jak będę przyjmować zamówienia od Was? Żeby nie było bałaganu obowiązuje kolejka, według odpowiedzi na ten temat. Wszystko co należy zrobić to napisać : "Jestem zainteresowany [model,kolor, rozmiar]. Proszę o kontakt na PW" Ja wtedy piszę do Ciebie i na PW lub poczcie odbywa się reszta. Niestety są też ograniczenia towaru więc proszę być zdecydowanym i nie zawracać mi głowy lub denerwować innych użytkowników forum. Po prostu ile będzie towaru dostępnego do tylu osób będę się sam zgłaszał, nikt nie zostanie pominięty, proszę o cierpliwość. I to chyba na tyle ![]() Zapraszam do dyskusji i proszę też nie spamować bym widział zamówienia ![]() Życzę wysokich zarobków ! ![]() ![]() Zarób nawet do 125$ na jednym zegarku ! - jamnik - 19-05-2016 21:09 Myśle, że trochę to zbyt kolorowo wyglada. Najlepiej jakbyś komuś wysłał towar pierwszy, a pózniej dostałbyś kasę. Taka pierwsza transakcja, która trochę Cię zweryfikuje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk RE: Zarób nawet do 125$ na jednym zegarku ! - war43 - 19-05-2016 21:20 I jeszcze płatność przez BitCoin ![]() ![]() RE: Zarób nawet do 125$ na jednym zegarku ! - Fricooo - 19-05-2016 21:23 Sprzedajesz komuś taniej żeby ten ktoś mógł to drożej sprzedać na allegro. Wszystko ładnie, tylko czemu sam nie wystawiasz na allegro i nie zgarniesz więcej $? Dziwne to wszystko RE: Zarób nawet do 125$ na jednym zegarku ! - jlde - 19-05-2016 21:25 Może jakiś zaufany członek forum by był zainteresowany- wysłałbyś pierwszy, jeśli wszystko by było ok, on by zapłacił, a nam tutaj potwierdził Twoją wiarygodność ![]() RE: Zarób nawet do 125$ na jednym zegarku ! - MaLiN - 19-05-2016 21:26 Wybacz, ale według mnie Ten post z poradnikiem ma niewiele wspólnego... Zapraszam z tym do działu sprzedam: http://zarabiam.com/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |