Popyt na skracacz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Popyt na skracacz (/Temat-Popyt-na-skracacz-133383) Strony: 1 2 |
Popyt na skracacz - krutek90 - 18-05-2016 18:44 Witam, posiadam parę ciekawych domen, które były by idealne pod zrobienie skracacza linków. Czy są ludzie, którzy byli by zainteresowani korzystaniem z takiego serwisu? ================================================================== Skracacz jest gotowy pod adresem 4link.pl Nie wszystko zostało jeszcze przetłumaczone, jednak dzisiaj powinno być już ukończone w 100%. Domeny: 4link.pl Masker.pl 2ee.pl Uloo.pl Ulee.pl Konta premium - Pakiety z kontami premium pozwolą sfinansować zakup nowych domen i ich utrzymanie. Zalety kont premium: 1. Natychmiastowe przekierowanie, bez czasowego oczekiwania. 2. Własne strony powitalne 3. Brak reklam 4. Natychmiastowa pomoc 5. Eksport danych statystyk do pliku 6. Wszystkie dodatkowe funkcje. Proszę o szczere opinie i sugestie. RE: Popyt na skracacz - Majka - 18-05-2016 19:38 Myślę, że znajdą się ludzie jak będzie dobry skracacz z wielomaaaa domenami do wyboru RE: Popyt na skracacz - Bel - 18-05-2016 22:50 A jaką nazwę ma ten skracacz? Chyba to jest podstawa. W skracaczu jak i tak szukałbym nisz, by nie wyglądało mało profesjonalnie. Np. mało kto będzie chciał tnij/hotelxxx.com, za to dobrehotele.pl/hotelxxx juz by chciało znaaacznie więcej. RE: Popyt na skracacz - krutek90 - 18-05-2016 23:02 Nie bardzo rozumiem, skracacz według mnie powinien posiadać dość krótkie domeny. Skrypt został już zakupiony, na początek zostanie dodanych 5 domen, krótkie mniej więcej 4-6 znaków, jeżeli będzie ruch, będę systematycznie dodawał kolejne domeny. Na chwilę obecną muszę skalkulować ile jestem w stanie inwestować aby działał cały czas, a nie jak większość, która niestety z moich obserwacji po miesiącu pada. RE: Popyt na skracacz - HEI$ENBERG - 19-05-2016 11:34 (18-05-2016 23:02)krutek90 napisał(a): Nie bardzo rozumiem, skracacz według mnie powinien posiadać dość krótkie domeny. Jak zrobisz dobry short link to wiele chętnych osób się znajdzie. RE: Popyt na skracacz - krutek90 - 19-05-2016 11:40 Już jutro skracacz będzie dostępny dla wszystkich, zostało jeszcze parę plików w skrypcie, które muszę przetłumaczyć. RE: Popyt na skracacz - Dante_/ - 19-05-2016 14:13 Jeżeli domeny nie będą jakoś bardzo niewygodne dla oka to powinno być dobrze + zawsze możesz udostępnić wersję premium z większą ilością domen. RE: Popyt na skracacz - krutek90 - 19-05-2016 14:32 @Dante_/ Będzie możliwość kont premium, oczywiście domeny będą sukcesywnie dodawane. RE: Popyt na skracacz - HEI$ENBERG - 20-05-2016 18:58 I jak Ci idzie? RE: Popyt na skracacz - Pay4Play - 20-05-2016 19:21 Daj znać ziomuś jak ci idzie ja jestem zainteresowany ;> |