Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dla osób szukających mentora w RevShare. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dla osób szukających mentora w RevShare. (/Temat-Dla-osob-szukajacych-mentora-w-RevShare-133368)

Dla osób szukających mentora w RevShare. - Piotr Kroll - 18-05-2016 13:57

Witajcie. Jest to mój pierwszy post na tym forum i od razu mówię, że u mnie nie ma żadnej ściemy. Programami revshare interesuje się od zeszłego roku, w zeszłym tygodniu zrezygnowałem z etatu i poświęciłem się całkowicie zarabianiu w sieci. Uczestniczę w szkoleniach prowadzonych z Ameryki na tematy Marketingu i chętnie się dziele tą wiedzą. Polecam tylko i wyłącznie programy, których jestem pewny i nie uczestniczę w revsharach w stylu 300% w 7 dni bo każdy kto ma rozum wie, że tak to nie działa. Więc jeśli chcesz dołączyć do człowieka uczciwego, młodego, wyszkolonego u profesjonalnych coachów i mającego czas na wytłumaczenie Ci wszystkiego od podstaw to napisz do mnie na priv., wejdź na mój fanpage Razem Po Milion lub znajdź mnie na facebooku bo ja nie ukrywam się pod nickami (nie mówię że to złe, ale myślę, że podchodząc poważnie do biznesu powinno się być jawnym).

Pozdrawiam Piotr Kroll.

[attachment=3689]

RE: Dla osób szukających mentora w RevShare. - California - 18-05-2016 14:07

Dla osób szukających bana:
[Obrazek: ban_300.jpg]

RE: Dla osób szukających mentora w RevShare. - dawid327 - 18-05-2016 14:09

beka

Dla osób szukających mentora w RevShare. - MaLiN - 18-05-2016 14:11

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.