Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Cel : 10$ dziennie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Cel : 10$ dziennie (/Temat-Cel-10-dziennie-133272)

Cel : 10$ dziennie - MineLol - 16-05-2016 11:03

COŚ O MNIE

Cześć, nazywam się Bartosz. Mam 17 lat. Lubię rysować i projektować.

JAKIE MAM CELE?

Dziennie chciałbym zarabiać coś ok. 10$, ponieważ nie mam jakichś wielkich wymagań.

NA JAKICH SERWISACH BĘDĘ ZARABIC?

Będę zarabiać na serwisie GOLDENTEA i NewLifeButton

Aktualizacje będę wrzucać codziennie lub co dwa dni

RE: Cel : 10$ dziennie - C9H13N - 16-05-2016 11:06

zarejestrowalem z refa ' Wink powodzenia

RE: Cel : 10$ dziennie - mikuss - 16-05-2016 11:18

Powodzenia! Cel malutki więc przy dokładnym przykładaniu się do działań jak najbardziej łatwy do osiągnięciaSmile

RE: Cel : 10$ dziennie - JaTuDensze - 16-05-2016 11:32

Powodzonka będę obserwowałSmile
@mikuss malutki cel ? Ja chciałbym zarabiać 2-3$ dziennie a nie mam pojęcia jak Sad

RE: Cel : 10$ dziennie - mikuss - 16-05-2016 11:52

(16-05-2016 11:32)JaTuDensze napisał(a):  @mikuss malutki cel ? Ja chciałbym zarabiać 2-3$ dziennie a nie mam pojęcia jak Sad

A ~40 zł to według Ciebie dużo ?? Bo dla mnie to jest mikroskopina kwota tym bardziej, że na dobę a nie na godzinę.
By zarabiać czy w sieci czy w realu to trzeba pracować. Poczytaj forum, dział poradniki tutaj na prawdę na Naszym forum znajdziesz skarbnicę wiedzy która po zapoznaniu się i zabraniu do pracy przyniesie efekt w postaci zarobków, masz również mentorów którzy pomagają wystartować.

RE: Cel : 10$ dziennie - MineLol - 16-05-2016 12:03

Dzięki za powodzenie Smile
A i mam pytanie ile golda to 1 zl?

Dzisiejszy dochód/zarobek

NEW LIFE BUTTON
Punkty - 362
Diamenty - 2

GOLDEN TEA
monety - 146
Gold - 96

RE: Cel : 10$ dziennie - Fox90 - 16-05-2016 16:06

(16-05-2016 11:52)mikuss napisał(a):  
(16-05-2016 11:32)JaTuDensze napisał(a):  @mikuss malutki cel ? Ja chciałbym zarabiać 2-3$ dziennie a nie mam pojęcia jak Sad

A ~40 zł to według Ciebie dużo ?? Bo dla mnie to jest mikroskopina kwota tym bardziej, że na dobę a nie na godzinę.
By zarabiać czy w sieci czy w realu to trzeba pracować. Poczytaj forum, dział poradniki tutaj na prawdę na Naszym forum znajdziesz skarbnicę wiedzy która po zapoznaniu się i zabraniu do pracy przyniesie efekt w postaci zarobków, masz również mentorów którzy pomagają wystartować.

Dla jednych dużo dla innych nie, ale biorąc pod uwagę jakie serwisy wybrał sobie autor dziennika na zrealizowanie tego celu to będzie bardzo ciężko osiągnąć, chociaż nie wiem jak tam aktualnie ma się rzecz z NLB tak czy inaczej życzę powodzenia Smile

RE: Cel : 10$ dziennie - Olszi - 16-05-2016 18:05

Powodzenia dla imiennika Wink

RE: Cel : 10$ dziennie - Majka - 16-05-2016 18:09

No kurde Werkunia prosiłam byś nie wracała Undecided już

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.