![]() |
Nowe modele ipodów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Nowe modele ipodów (/Temat-Nowe-modele-ipodow-13324) |
Nowe modele ipodów - MateX - 10-09-2010 22:02 Siema, kilka dni temu przeczytałem na pewnym portalu, że na rynek zostały wypuszczone nowe generacje Ipodów. Więc napisałem maila do Kathy czy będą one dostępne na restockach i oto jej odpowiedź: Hey Mateusz! We are working on it! Best, Kathy Czyli możemy się spodziewać, że w przeciągu kilku tygodni będą one dostępne ;] Jedyną rzeczą jaka mnie interesuje to czy będą droższe od swoich poprzedników. Pozdro! RE: Nowe modele ipodów - Bolt - 10-09-2010 22:05 Cytat:miesięcy ^^ No comment, miesięcy?! Sądzę że w przeciągu dróch-trzech tygodni się pojawią a ceny się nie zmienią RE: Nowe modele ipodów - MateX - 10-09-2010 22:07 Z lockerz nigdy nic nie wiadomo ![]() RE: Nowe modele ipodów - skoczekS1 - 16-09-2010 09:07 jak dla mnie ten nowy inano jest beznadziejny -juz 5G byl lepszy ... po co komu takie male gówienko ktore tylko łatwiej zgubic ;] RE: Nowe modele ipodów - adik0070 - 16-09-2010 10:39 Yyy powiem Wam tak: na "halłeju" było napisane, że podobnno na generalu będą nowe iPody, więc jutro ![]() |