![]() |
CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) (/Temat-CELE-dniowka-100-i-podroz-dookola-swiata-133189) |
CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - patryk574 - 14-05-2016 09:37 O mnie ! Witam mam na imię Patryk. Jestem na tym forum bardzo długo. Zarabiałem już na różne sposoby lecz z braku czasu wszystkie moje projekty legły w gruzach. Miesiąc temu postawiłem sobie za cel zwiedzenie całego świata a w szczególności Australię , Japonię i Nową Zelandię. Jestem zmotywowany do pracy. O projektach Jak na razie mam dwa projekty. Jeden z nich jest to program affilacyjny lecz na razie nie będę podawał jego nazwy ( testuje nowe metody zarobku ). Do tego projektu mam stworzony FP oraz grupę na FB ( nowe stworzone 2 dni temu) oraz bloga. Tutaj będę podawał zarobek zatwierdzony oraz zarobek ogólny ponieważ transakcja musi przebiec do końca abym dostał swój profit. Będę go nazywał "Projekt A" Kolejnym projektem jest kanał na YT o gotowaniu. Dlaczego o gotowaniu ? Bo uwielbiam gotować. Nie będę się rozpisywał o tym projekcie zbyt dużo bo każdy może to sam ogarnąć. Będę go nazywał "Projekt B" Postaram się aktualizować swój dziennik codziennie Co zrobiłem do tej pory : Projekt A - dołączenie do programu - stworzenie FP i grupy na FB - stworzenie bloga - lekki spam Projekt B - stworzenie kanału - dodanie 2 filmów - złożenie aplikacji do sieci partnerskiej, nie jest to adsense ZAROBEK DO DZISIAJ Projekt A zatwierdzony 0$ ogólny 4.72$ Projekt B 0$ oczekuje na akceptacje do sieci partnerskiej NAPOTKANY PROBLEM Muszę jakoś zdobyć fanów na FP i do grupy. Mogą być z polski ale strony są robione po angielsku więc przydałoby się pozyskać też kogoś z za granicy ( nie wiem czy dobrze napisałem ![]() RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - Hopekk94 - 14-05-2016 11:06 Jak chcesz za drobniaki pozyskac troche fanow na fp to pisz pw ![]() RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - Czaq - 14-05-2016 21:09 Hoho cel naprawdę ambitny. Powodzenia ![]() RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - .::Nicko::. - 14-05-2016 21:20 Powodzenia, będę zaglądał ![]() RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - olekn1 - 15-05-2016 02:18 Powodzenia i wysokich zarobków! ![]() RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - Bartezx1997 - 15-05-2016 10:09 Powodzenia ! RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - patryk574 - 15-05-2016 16:40 Jest źle "kac morderca nie ma serca". Tak bywa po weselu ![]() Wczoraj zrobiłem lekki spam na grupach na FB i dzięki temu zostałem wyrzucony z dwóch ![]() może dzisiaj będzie lepiej PLAN NA DZISIAJ Projekt A - dodanie paru postów na FP i bloga - lekki spam (oby bylo lepiej niż wczoraj ) Projekt B nic ![]() ZAROBEK Projekt A zatwierdzony 0$ ogólny 4.72$ + 5.24$ = 9.96$ Projekt B 0$ oczekuje na akceptacje do sieci partnerskiej PROBLEM Nikt nie lajkuje mojego FP ![]() RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - lechoo - 15-05-2016 20:05 Powodzonka. Będę obserwował RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - Olszi - 15-05-2016 20:29 I takie cele to ja rozumię. Powodzenia! ![]() RE: CELE: dniówka +100 i podróż dookoła świata :) - nicooo - 15-05-2016 20:36 Kolor czerwony z tego co wiem jest dla administracji , zmien ![]() ![]() |