Sprawdzanie passów do facebooka - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Sprawdzanie passów do facebooka (/Temat-Sprawdzanie-passow-do-facebooka-133177) |
Sprawdzanie passów do facebooka - matiu0100 - 13-05-2016 20:20 Witam.
Posiadam listę loginów i haseł do facebooka... Nie chce mi się do wszystkich po kolei wchodzić i sprawdzać czy działają czy też nie... I tutaj moje pytanie czy jest na to jakiś sposób? Może jest jakiś program na to żeby dodać plik .txt i sam sprawdza? Z góry dzięki za pomoc RE: Sprawdzanie passów do facebooka - Hopekk94 - 14-05-2016 11:11 ile tego masz? RE: Sprawdzanie passów do facebooka - Bartezx1997 - 14-05-2016 11:42 Wrzuć loginy i hasła do txt w ten sposób (utworz kopie): login1 haslo1 login2 haslo2 Zrób w jakimś mouse recorderze makro które wchodzi na fejsa, kopiuje 1 pozycje z txt wkleja w login po czym ją kasuje, analogicznie do hasła. I wtedy jakieś sprawdzenie np. po każdym zalogowaniu (lub nie) przeciąga kartę do zakładek. Zakładki będą różnić się tym iż zakładka "Facebook.com" oznacza poprawne zalogowanie, a zakładka "Zaloguj się do Facebook" niepoprawne. RE: Sprawdzanie passów do facebooka - matiu0100 - 14-05-2016 17:49 (14-05-2016 11:42)Bartezx1997 napisał(a): Wrzuć loginy i hasła do txt w ten sposób (utworz kopie):A potrafilbys dokładnie to zrobić i mi podrzucić? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka RE: Sprawdzanie passów do facebooka - Money. - 14-05-2016 18:21 Jak zalogujesz się na kilka kont na raz to weryfikacja wyskoczy RE: Sprawdzanie passów do facebooka - coffee - 16-05-2016 22:49 1. Rozdzielasz w excelu plik z loginami używając narzędzia data to column. Do pliku login.csv kopiujesz same loginy, do pliku pass.csv kopiujesz same hasła. Pliki wklejasz do X:\ 2. Dodajesz skrypt iMacros: Kod: filter type=images status=on 3. Otwierasz plik wynik.csv i używasz narzędzia Data to columns wybierając ; jako separator. Następnie sortujesz kolumny A oraz B na podstawie kolumny B i usuwasz te wiersze, które nie zawierają: Kod: https://www.facebook.com/ |