![]() |
Pracować chcę, daj mi zajęcie. :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Pracować chcę, daj mi zajęcie. :D (/Temat-Pracowac-chce-daj-mi-zajecie-D-133129) |
Pracować chcę, daj mi zajęcie. :D - SKOR514 - 12-05-2016 14:24 Siema, zapowiada się dużoooo wolnego czasu i chciałbym na serio zająć się pracą w necie. Możecie mi polecić jakieś serwisy/sposoby na zarobek? Nie jestem świeży, siedzą w tym trochę i powoli działam w subachsms, planuje delikatnie wejść w HYIP-y. I tutaj pomysły mi się kończą. Lubię pisać, więc jeśli macie jakieś serwisy które są WYPŁACALNE i maja w miarę stawkę, to bym prosił. Każdy sposób będzie spoko i będę wdzięczny ![]() Mogę się za refy rejestrować ![]() Pozdro ![]() RE: Pracować chcę, daj mi zajęcie. :D - qwertybsk - 13-05-2016 11:52 Już Ci daję /// zajęcie na jakiś czas ![]() RE: Pracować chcę, daj mi zajęcie. :D - mahuzz - 13-05-2016 12:12 Suby: leadmore, firesub, eforsa PPA: astrocash A z HYIPami wiadomo jak jest - nic pewnego, nie ufalbym pojedynczym jednostkom chcącym refa. RE: Pracować chcę, daj mi zajęcie. :D - bananmma - 15-05-2016 16:28 Na forum masz ładnie porobione kategorie. Popatrz sobie co najbardziej by Ci pasowało, np. Upload, SUB SMS, Buxy itd. Poczytaj opinie, sam popytaj bo kto pyta nie błądzi ![]() RE: Pracować chcę, daj mi zajęcie. :D - SKOR514 - 15-05-2016 17:34 Na subach w marcu zarobiłem jakieś 1200zł, ogółem koło 3tyś zł wpadło, ale teraz straszna lipa na tym fb...Ciągle mi zasięg ucinają, linki blokują...Masakra, dlatego szukam czegoś innego, bo w subach mi nikt pomóc nie potrafi :v |