![]() |
Szukam ludzi mieszkających w UK, jest do zarobienia gruby hajs ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam ludzi mieszkających w UK, jest do zarobienia gruby hajs ;) (/Temat-Szukam-ludzi-mieszkajacych-w-UK-jest-do-zarobienia-gruby-hajs-133054) Strony: 1 2 |
Szukam ludzi mieszkających w UK, jest do zarobienia gruby hajs ;) - NowyKoles - 10-05-2016 12:03 Witam, Jak jak w tytule. Poszukuje osób które zamieszkują wyspy brytyjskie i znają się choć troche na bukmacherce. Sam mieszkam w Anglii i znam sie w temacie już od roku Wiecej szczegółów na tą chwile nie zdradze Do wyciągniecia okolo 1000 funtów po 2-3 tygodniach. Pozniej na bierząco kasa idzie. Ja zarobilem okolo 5000 funtow po roku jednak jest to mało bo jestem uzależniony od bukmacherki i stawiałem bezsensowne zakłady jak debil ![]() Bedzie też potrzebne ci troche własnej gotówki na start Ludzie potrafiący dobrze przykombinować z IP tak żeby było angielskie też zapraszam do mnie na PW Tak jak wyżej wspomniałem chodzi o zarabianiu na bukmacherce lecz bez ryzyka. Tak wiem że zaraz mnie oczernicie za to co napisalem ale jest to naprawde bez ryzyka ![]() RE: Szukam ludzi mieszkających w UK, jest do zarobienia gruby hajs ;) - LordBeaK - 10-05-2016 12:22 Pisz pw ![]() RE: Szukam ludzi mieszkających w UK, jest do zarobienia gruby hajs ;) - NowyKoles - 10-05-2016 12:24 Nie wiem czy ktos jeszcze używa GG ale podam. Bedzie łatwiej niż na PW GG:8861785 Walcie od razu na gg. Bedzie łatwiej ![]() RE: Szukam ludzi mieszkających w UK, jest do zarobienia gruby hajs ;) - NowyKoles - 11-05-2016 23:19 Dziś po dyskusji z jednym użytkownikiem forum stwierdzam że ludzie mieszkający w polsce też są mile widziani. Około 1000zł zarobimy ![]() RE: Szukam ludzi mieszkających w UK, jest do zarobienia gruby hajs ;) - Captain - 12-05-2016 06:24 pisz pw RE: Szukam ludzi mieszkających w UK, jest do zarobienia gruby hajs ;) - Klin - 12-05-2016 07:55 Wyślij szczegóły na Pw, w innym wypadku coś mi tu śmierdzi i temat leci do kosza Czemu to Twoje multi?? http://zarabiam.com/User-emill93-441 http://zarabiam.com/User-DarkDevil-9341 RE: Szukam ludzi mieszkających w UK, jest do zarobienia gruby hajs ;) - Pepe37 - 12-05-2016 09:47 wal na pw ze szczegółami RE: Szukam ludzi mieszkających w UK, jest do zarobienia gruby hajs ;) - Punter - 12-05-2016 16:28 Pisz PW RE: Szukam ludzi mieszkających w UK, jest do zarobienia gruby hajs ;) - NowyKoles - 12-05-2016 17:24 Odpisze na wszystkie wiadomosci okolo 22giej panowie bo dzis troche zapracowany jestem. Tak to sa moje multi z dawien dawna. Jeszcze było UploadPolak zapomniales odszukac. Chcesz to mozesz wywalac temat stary ![]() ![]() hubert92tt - nie moge wyslac wiadomosci na pw do ciebie, podaj dane na fecebooku to zaprosze cie do grupy RE: Szukam ludzi mieszkających w UK, jest do zarobienia gruby hajs ;) - kamson24 - 12-05-2016 18:20 napisz pw |