Sprzedawanie ruchu do witryn - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202) +--- Wątek: Sprzedawanie ruchu do witryn (/Temat-Sprzedawanie-ruchu-do-witryn-132989) |
Sprzedawanie ruchu do witryn - michal1221 - 08-05-2016 17:46 Witam a wiec mam mozliwosc wspol-pracy z kampania która już sprzedaje ruch do witryn w 100% prawdziwej "Sam używałem do clickbanka". Oferuja: Ruch Do Witryn Ogólnych: 40zl za 10k odwiedzających - A wiec ja bym sprzedawal za 50-70zl. Do wybrania było by american traffic, geo traffic lub worldwide traffic, w geo do wybrania było by z ponad 20 krajów. Do tego jeszcze jest możliwość wybrania z 30+ niche. Pozniej jescze jest popunder traffic, oraz Adult traffic I alexa booster, z prawie takimi samymi możliwościami oraz kosztami. Po zakupie na mojej stronie ide do nich wykupuje u nich, oni mi wysyłają informacje do cpanel gdzie kupujący może sprawdzić jak idzie wysłanie trafficu od nas do jego wybranej strony. Jak myliście za działało by to? Ja bym zrobił polska oraz angielska wersje strony I chodził po kampaniach pytająco się czy chcą zwiększyć ilość klientów i tak dalej.. RE: Sprzedawanie ruchu do witryn - Pan Inwestor - 12-05-2016 09:19 Myślę, że nikt Ci lepiej nie doradzi jak samemu nie przeprowadzisz testów. RE: Sprzedawanie ruchu do witryn - Hopekk94 - 12-05-2016 09:41 geo traffic , ale nie mozna wybrac PL? Jest duzo serwisow z Geo traffic za mniejsze hajsy co oferują geo traffic np z roznych stron... W ciula lecisz Ty albo Twoj kolega RE: Sprzedawanie ruchu do witryn - michal1221 - 14-05-2016 13:31 (12-05-2016 09:41)Hopekk94 napisał(a): geo traffic , ale nie mozna wybrac PL? Jest duzo serwisow z Geo traffic za mniejsze hajsy co oferują geo traffic np z roznych stron... W ciula lecisz Ty albo Twoj kolega Do wybrania bedzie polska. RE: Sprzedawanie ruchu do witryn - Takimyk - 30-05-2016 20:30 Wiesz surf to już przeżytek, taki ruch jest potrzebny tylko w niektórych przypadkach, do niszowych zastosowań, nikt o zdrowych zmysłach, prowadząc normalny portal nie będzie kupował takiego ruchu,- to nie ma najmniejszego sensu i jest równoznaczne z wyrzucaniem pieniędzy w błoto. Na "łosiach" też nie zarobisz, ponieważ konkurencja jest za duża w tym spam biznesie. Poszukaj innej drogi, nie trać czasu na to. RE: Sprzedawanie ruchu do witryn - Bartezx1997 - 30-05-2016 23:19 PTT Sejfik, ale stawki głodowe xD |