Co to za debil ja sie pytam :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Co to za debil ja sie pytam :D (/Temat-Co-to-za-debil-ja-sie-pytam-D-132985) |
Co to za debil ja sie pytam :D - malpa2 - 08-05-2016 17:21 Nie wiem z jakiego to serwisu, czy z leadmore? Ale wstawiam w tym dziale. Wnioskuje o ban dla takiego śmiecia... ludzie wymyślajcie coś na poziomie, a nie takie coś, bo jak ktoś sie wkurzy i pójdzie w tym na policje to bekniecie. sms 0zł jasne... dno dna.. RE: Co to za debil ja sie pytam :D - WillBarn - 08-05-2016 17:27 Leadmore ma tylko suby A to jak byk jest Premium,Już znane jest na firesub od pewnego użytkownika który sprzedawał sposób, Ps konto z phishingu zapewne RE: Co to za debil ja sie pytam :D - DzejkobPL - 08-05-2016 17:32 Mój znajomy ostatnio otrzymał taką samą wiadomość... Nabrał się. Ale wyglądało to dosyć realistycznie, ponieważ napisało do niego konto z pishingu osoby, którą dobrze znał. RE: Co to za debil ja sie pytam :D - ktostujest - 08-05-2016 17:33 Firesub stare i nie modne RE: Co to za debil ja sie pytam :D - aruna91 - 08-05-2016 17:55 Jeżeli nie ma podanego linku to jak taką osobę odnajdzie dany serwis? Bezsensowny temat i to w złym miejscu. No ale banik się należy . Takich ludzi trzeba tępić. RE: Co to za debil ja sie pytam :D - devilll - 08-05-2016 18:17 Zapewne konto jakiegoś kumpla użytkownika WOLU albo nawet i jego samego, bo to on działał i sprzedawał później metode polegającą na tym, aby kraść konta i wysyłać takie wiadomości. RE: Co to za debil ja sie pytam :D - bananmma - 08-05-2016 18:36 Ban za takie coś bo potem przypały są. Ludzie to nie myślą co robią... RE: Co to za debil ja sie pytam :D - Cromiell - 09-05-2016 07:36 Przecież setki takich wiadomości codziennie wędrują po FB. Nie znasz nicku tej osoby - mogłeś chociaż wyciągnąć link do oferty żeby móc zaraportować do danego serwisu (jeżeli Ci na tym tak zależało). W innym razie temat bez większego sensu. RE: Co to za debil ja sie pytam :D - daniel42na - 09-05-2016 07:45 Nie chcę się czepiać, ale publikowanie takich rzeczy na pewno nie sprawi, że będzie takich sytuacji mniej... wręcz odwrotnie. Bardzo odwrotnie. Radzę skasować. RE: Co to za debil ja sie pytam :D - qwertybsk - 09-05-2016 18:03 caps lockiem darmowy 2 |