Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Początkujący - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Początkujący (/Temat-Poczatkujacy-132970)

Strony: 1 2

Początkujący - MrowkarzPL - 08-05-2016 12:09

Witajcie!
Forum czytam już jakiś czas, lecz nurtuje mnie kilka pytań.
Jest może jakiś FAQ czy coś, gdzie są wyjaśnione wszystkie pojęcia? PPA, SCAM, polecony... dla nowicjusza są to murzyńskie hieroglify, a wyjaśnienie ich może pomóc.
Aktualnie od dwóch dni korzystam z kilku stron (głównie gptbuck, dollar clix, free USD i shorte.st) oraz 10 aplikacji na androida. Inwestowanie odpada, spam na fb raczej też. Upload.... no trochę kiepsko z limitem miesięcznym.
Mam 17 lat, paypal (tak, wiem ze mogą zablokować, darujcie sobie komentarze na ten temat Smile )
Czytam poradniki, i zbiór stron zarobkowych ale większość po prostu jest nie dla mnie. Do tego z poradników większości też nie rozumiem (patrz, początek postu...). Bardzo często też zdarza się ze jak coś już mnie zainteresuje to okazuje się że strona już nie działa.
Macie jakieś pomysły?
Pozdrawiam.

RE: Początkujący - iPlusOfficial - 08-05-2016 12:28

PPA - Pay per Action
SCAM - serwis który się zescamił to poprostu serwis, który przestał wypłacać. Smile
polecony - polecony to osoba, która zarabia na ciebie poprzez rejestrację z twojego ref-linka. Najczęściej dostajesz 5-10% z jego zarobków.

http://zarabiam.com/Temat-VADEMECUM-dla-NOWYCH-i-sredniozaawansowanych-EARNEROW-132943
Trochę dużo do czytania, ale naprawdę warto Wink

RE: Początkujący - MrowkarzPL - 08-05-2016 12:35

O to chodziło! Dzięki wielkie! Smile

RE: Początkujący - mahuzz - 08-05-2016 12:44

Dlaczego spam fb odpada? Toż to najprostsze co może być, nie mówiąc o możliwości automatyzacji Wink

RE: Początkujący - MrowkarzPL - 08-05-2016 12:54

Dobra, dopiero przeczytałem o fake kontach Jerk2 jak tylko będę miał szybszy internet to się w to pobawię Big Grin

RE: Początkujący - abrzyski88 - 09-05-2016 18:35

Tutaj masz świetny poradnik dla początkujących od @[mysc]
http://zarabiam.com/Temat-VADEMECUM-dla-NOWYCH-i-sredniozaawansowanych-EARNEROW-132943

RE: Początkujący - mahuzz - 09-05-2016 21:00

Spróbuj też e-whoringu, niby nic i niby lipa, ale idzie się z tego dorobić na start.

RE: Początkujący - Zielarz019 - 09-05-2016 21:08

Według mnie najlepszy sposób dla kompletnego laika to:

Textbookers.com (jeśli posiadasz ciut umiejętności humanistycznych w laniu wody) - bez problemu 100/200pln miesięcznie. Szczególnie, że masz 17 lat. 2 godzinki dziennie ~~15zł

Clixsense.com (fake konto) - średnio 1/3 $ dziennie.

Są to według mnie najprostsze sposoby na zyskanie 200/300zł w przeciągu miesiąca. Jednakże, wymagają zaangażowania - jak każdy inny zarobek w internecie. Zarobione pieniądze możesz inwestować w np. kopalnie btc. Pozdro Wink

RE: Początkujący - mahuzz - 09-05-2016 21:25

(09-05-2016 21:08)Zielarz019 napisał(a):  Według mnie najlepszy sposób dla kompletnego laika to:

Textbookers.com (jeśli posiadasz ciut umiejętności humanistycznych w laniu wody) - bez problemu 100/200pln miesięcznie. Szczególnie, że masz 17 lat. 2 godzinki dziennie ~~15zł

Clixsense.com (fake konto) - średnio 1/3 $ dziennie.

Są to według mnie najprostsze sposoby na zyskanie 200/300zł w przeciągu miesiąca. Jednakże, wymagają zaangażowania - jak każdy inny zarobek w internecie. Zarobione pieniądze możesz inwestować w np. kopalnie btc. Pozdro Wink

Z tym że na TextBookers jednak trzeba mieć jakieś umiejętności. Dodać też trzeba, że trochę czeka się na zweryfikowanie testowego tekstu, a przy finalizacji trzeba podać adres US, więc niepełnoletnim pod kloszem rodziców raczej dziękują Big Grin co nie zmienia faktu że serwis godny polecenia!

RE: Początkujący - pointsmaster - 10-05-2016 06:26

Spróbuj sił w G2A (poradnik w sygnaturce napisany bardzo po ludzk Smile ). Nie trzeba inwestować, wypłacają na PP. Niskie minimum i możliwość szybkiego zarobku. Serwis aktywy od lat (sam działam ponad 2 lata). Mentoruję w tym serwisie, więc jako polecony moglbys liczyc na wszelka pomoc i dołączylbys do grupy earnerów G2A Smile