Sprzedam konto na buxie! Okazja! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedam konto na buxie! Okazja! (/Temat-Sprzedam-konto-na-buxie-Okazja-13294) |
Sprzedam konto na buxie! Okazja! - ketrab - 10-09-2010 14:22 Witam, chciałbym wam zaprezentować pewien manewr - otóż jestem zainteresowany sprzedażą konta na RedHot37Bux, na którym zgromadziłem prawie 5,5$. Dziennie mamy ok. 30 reklam po 0,01$, a minimum wynosi 10$. Serwis jest wypłacalny, istnieje już od dłuższego okresu czasu. Cena, za jaką jestem gotów oddać konto to 1$ lub 3zł. A więc jeszcze raz to samo... Sprzedam konto RedHot37Bux za 0,8$ lub 2zł. Uzbierałem ok. 5,5$, a minimum wynosi 10$. EDIT: Zmieniam cene! 0,8$ lub 2 złote! Okazja! Czekam na oferty! Sprzedam konto na buxie! Okazja! - Roben - 30-07-2012 11:19 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |