Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Rozwiązane]Pytanie o przelew na PayPal - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Pytania dotyczące Lockerz.com (/Forum-Pytania-dotyczace-Lockerz-com-4)
+----- Wątek: [Rozwiązane]Pytanie o przelew na PayPal (/Temat-Rozwiazane-Pytanie-o-przelew-na-PayPal-1328)

[Rozwiązane]Pytanie o przelew na PayPal - Versane7 - 31-01-2010 16:30

Mam takie pytanko, jak to jest jeżele chodzi p rzelew na PayPal. Na wczorajszym restocku zgarnąłem 25$ na PayPala, nie miałem konta, więc założyłem i teraz nie wiem jak oni to przeleją??? Będe im musiał dać jakieś dane, podać konto na PayPal czy co? Zanim sie to wydarzy to chciałbym wiedzieć co mam zrobić, więc jak Ktoś ogarnia to prosze o pomoc SmileSmile

RE: Pytanie o przelew na PayPal - Alcor - 31-01-2010 16:34

Oni po prostu przeleją Ci to na konto paypal na którym masz ten e-mail co na lockerz.

RE: Pytanie o przelew na PayPal - gary126 - 31-01-2010 16:37

musi być na tym co lockerz ??

RE: Pytanie o przelew na PayPal - Alcor - 31-01-2010 16:39

Tak. Smile

RE: Pytanie o przelew na PayPal - Versane7 - 31-01-2010 17:39

To szczescie, że tak zrobiłem, bo mam kilka kont Tongue Dzieki, a jeszcze ile czasu to potrwa? Po chyba nie tak długo ja w przypadku wysyłki...

RE: Pytanie o przelew na PayPal - Alcor - 31-01-2010 17:46

No jasne, max 1 tydzień i kasa będzie na twoim koncie paypal. Big Grin

RE: Pytanie o przelew na PayPal - Kilol - 31-01-2010 17:47

Potwierdzenie dostaniesz do 3 lutego. Przelew dostaniesz do 1 tygodnia czasu.

RE: Pytanie o przelew na PayPal - Admin - 01-02-2010 11:21

zamykam na przyszłość używa opcji szukaj. Są specjalne tematy dotyczące paypal'a.

[Rozwiązane][Rozwiązane]Pytanie o przelew na PayPal - Tech - 19-03-2011 10:29

Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.