Konto World of Tanks + NISZA PPI - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Konto World of Tanks + NISZA PPI (/Temat-Konto-World-of-Tanks-NISZA-PPI-132721) |
Konto World of Tanks + NISZA PPI - iPlusOfficial - 02-05-2016 19:46 1.Nazwa przedmiotu : Konto World of Tanks + nisza, GRATIS (i tak każdy ją zna... ) 2.Opis przedmiotu : Witam! Sprzedam konto w grze World of Tanks z ok. 2 letnim stażem. Posiadam tam około 3k oceny osobistej, ~11k bitew. Staty trochę słabe, ale grałem 4fun. Wybadany X tier - IS-7. Miałem go w garażu, ale go usunąłem 2 Do konta dołączam nisze na której trochę dorobiłem . 3.Zdjęcia : (nick zamazałem, bo kazdy kto sprzedaje to zamazuje, w sumie to nie wiem dlaczego ) 4.Kontakt : PW, ale preferuję GG 53835268 5.Cena : 70zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : PayPal, może dogadamy się z przelewem RE: Konto World of Tanks + NISZA subSMS - Karolina210 - 03-05-2016 09:06 przez 2 lata dorobiles sie 1 X ?? o panie to w8 chyba na poziomie pomidora RE: Konto World of Tanks + NISZA subSMS - iPlusOfficial - 03-05-2016 11:40 IS-7 był szybko, ale go sprzedałem i grałem V-VI tiery A tak w ogóle to grałem 4fun, staty nie mają dla mnie większego znaczenia, to tylko gra RE: Konto World of Tanks + NISZA PPI - iPlusOfficial - 19-07-2016 12:43 Zmieniony sposób płatności, cena obniżona o 30zł. Zapraszam. Konto World of Tanks + NISZA PPI - Klin - 15-09-2016 22:33 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |