Dziwna akcja z postowaniem w grupach - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziwna akcja z postowaniem w grupach (/Temat-Dziwna-akcja-z-postowaniem-w-grupach-132690) |
Dziwna akcja z postowaniem w grupach - fabian51 - 01-05-2016 23:25 Otoz moj problem polega na tym ze chcialem pospamowac w grupach swoja stronka,na jednym koncie opisuje stwoja stronke dodaje do niej link, wyskakuje ladnie okienko ze zdjeciem ale gdy daje postuj pojawia sie tylko opis i sam link bez okienka, natomiast na drugim koncie wszystko ladnie smiga?? Ktos sie spotkal z podobnym przypadkiem?? RE: Dziwna akcja z postowaniem w grupach - ASTONEQ - 01-05-2016 23:29 Masz bloka na tą funkcje w grupach, też tak mam RE: Dziwna akcja z postowaniem w grupach - fabian51 - 01-05-2016 23:46 a gdzies to idzie sprawdzic do kiedy ja mam bo w support inbox nic nie ma RE: Dziwna akcja z postowaniem w grupach - ASTONEQ - 01-05-2016 23:51 Też nigdy nie miałem informacji o tym, nie wiem co jest przyczyną, czasami się tak działo jak wrzucałem zbyt często ten sam obraz na różne grupy. Najczęściej dopiero po miesiącu znikała mi ta blokada. Dziwna akcja z postowaniem w grupach - Artinesse - 01-03-2018 21:24 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |