Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
<STRONA BOT>Kamerka internetowa odpisująca na wiadomości i namawiająca np do rejestra - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: <STRONA BOT>Kamerka internetowa odpisująca na wiadomości i namawiająca np do rejestra (/Temat-STRONA-BOT-Kamerka-internetowa-odpisujaca-na-wiadomosci-i-namawiajaca-np-do-rejestra-132687)

<STRONA BOT>Kamerka internetowa odpisująca na wiadomości i namawiająca np do rejestra - KUBA555 - 01-05-2016 21:29

Witam. Mam na sprzedaż bot czyli skrypt strony internetowej prezentujący się tak
https://zapodaj.net/04ebc622b9b27.bmp.html
Można go wykorzystać np do namówienia kogoś do rejestracji w serwisie z "kamerkami" gdzie w prywatnej wiadomosci dama z kamerki poda mu swoj numer i umowi sie na wieczor i tu podpiąc np landing page z sub sms lub dama namowi go na pobranie programu z kamerkami poniewaz czas ogldania jej przez strone jest ograniczony i tu podpinamy ppa lub ppi.

Pani z kamerki jest całkiem dobrze zgrana z tekstem. Ewentualne niedogrania mozna wyrownac w wlasnym zakresie lub zwalic na slaby internet. Pani jesli sie jej nie odpisuje dopomina się o nas. Wiadomosci mozna oczywiscie edytowac ja domyslnie mam ustawiona na taka rozmowe:
https://youtu.be/g7R0pINgz6000
Filmik ma 5 minut. Jesli botowi sie nie odpisuje dopomina sie o nas wiadomosciami typu: Kotek!!! Gdzie jestes? Jestes tam jeszcze? itp Jak juz pisalem albo i nie tresc wiadomosci mozna zmieniac a ten jest przykladowy.
i tak mam prawo do sprzedazy skryptu.
Skrypt jest calkiem dobry i moze przyniesc spore zarobki jesli dobrze go wykorzystamy.

CENA 50zł plus ewentualne 10zł za dodatkowa wersje angielska (domyslnie polska)
CENA 350zł skrypt na wyłączność.

PIERWSZA SZTUKA 40zł

RE: <STRONA BOT>Kamerka internetowa odpisująca na wiadomości i namawiająca np do rejestra - DzejkobPL - 01-05-2016 21:38

Hmm czy jesteś autorem skryptu? Smile

RE: <STRONA BOT>Kamerka internetowa odpisująca na wiadomości i namawiająca np do rejestra - KUBA555 - 01-05-2016 21:42

Nie do końca choć samodzielnie go w duzej częsci przerobiłem i jak mówiłem mam prawo do sprzedaży go jeśli o to chodzi. Co do filmiku do niego nie mam praw i nie jest mojego autorstwa ale jak ktos chce filmik mozna sobie zmienic.
@[DzejkobPL]

<STRONA BOT>Kamerka internetowa odpisująca na wiadomości i namawiająca np do rejestra - Majka - 02-05-2016 08:33

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.