![]() |
Czas na zmiany, czyli dziennik początkującego. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Czas na zmiany, czyli dziennik początkującego. (/Temat-Czas-na-zmiany-czyli-dziennik-poczatkujacego-132685) |
Czas na zmiany, czyli dziennik początkującego. - ljkuba - 01-05-2016 20:37 Witam serdecznie ![]() Z racji tego, że nie mam wkładu finansowego zacząłem przygodę z extrarevshare. Stan na dzień dzisiejszy $0.5500 Cel mieć 100 paczek po 1$ ![]() Ilość paczek: 1/100 Recyclix z darmowych €20 na start. Cel €26.56/€100 Hashrevshare tutaj skorzystałem z bonusu 2$ na start. Cel 100 paczek po 1$ Ilość paczek 2/100 W między czasie zapoznałem się z mxrs, clixsense, ayuwage, m2m. To ostatnie to moim zdaniem kopalnia pieniędzy. Wiele ciekawych produktów, które można zaproponować, bo i tak ludzie korzystają a dodatkowo parę zł wpadnie. Zleciłem dzisiaj 3 już wypłatę. Zajmuje się też sprzedażą ubrań na allegro. Taka forma dorobienia kilku zł bym miał możliwość spędzać czas na rozwijaniu biznesu w internecie a jednocześnie mieć możliwość normalnie żyć. Cel na miesiąc maj? Zarobić 1000zł za pomocą pracy przy komputerze. Będę starał się pomagać sobie w kupowaniu paczek poprzez skracanie linków. Obecnie testuję bota, który ma przynieść podobno 5$ miesięcznie jeśli będę miał włączony komputer ![]() ![]() ![]() Moją perełką jest program partnerski Aliexpress do którego zaprosił mnie Rychu, pozdrowienia dla Ciebie ![]() ![]() Jeśli ktoś wytrwał do końca moich wypocin to dziękuję za uwagę ![]() ![]() Postęp 0/1000zł RE: Czas na zmiany, czyli dziennik początkującego. - mahuzz - 01-05-2016 20:59 powodzenia, bede sledzil. RE: Czas na zmiany, czyli dziennik początkującego. - full2000 - 01-05-2016 22:56 P O W O D Z E N I A ! ![]() RE: Czas na zmiany, czyli dziennik początkującego. - ljkuba - 02-05-2016 23:38 Dzisiaj lub wczoraj to już jak ktoś woli ![]() Dzisiaj jak wstanę mocniej przyłożę się do pracy i do osiągnięcia wyższego wyniku ![]() Postęp 20,50/1000zł RE: Czas na zmiany, czyli dziennik początkującego. - ljkuba - 06-05-2016 14:32 Miałem lekki zastój ze względu na wyjazd rodzinny, ale już wracam ![]() Ostatnie dni nie były jakieś szałowe, ale ważne, że do przodu ![]() Udało się sprzedać kilka rzeczy na allegro, do tego wpadła wypłata z M2M. Polecam serwis, bo jest 100% wypłacalny a do tego nie potrzeba wkładu finansowego ![]() ![]() REFLINK ![]() CZYSTY ![]() Dzisiaj też zakupiłem paczkę w extrarevshare Program rozpoczynam bez żadnego wkładu finansowego, bazuje na 1$ bonusu na start. Dopiero mam zamiar zarobić parę zł żeby zainwestować. Stan paczek 2/100 Gdyby ktoś chciał zostać refem to zapraszam REFLINK ![]() CZYSTY ![]() Z bonusowych 2$ w Hashrevshare udało mi się uzbierać na kolejną paczkę Stan paczek 3/100 REFLINK ![]() CZYSTY ![]() Postęp 302,45/1000zł RE: Czas na zmiany, czyli dziennik początkującego. - ljkuba - 11-05-2016 06:46 Powracam silniejszy niż wcześniej ![]() Stan paczek czy zarobków stoi w miejscu, jutro wyjeżdżam na urlop i pewnie znowu stanie to trochę, ale mam nadzieje, że cel osiągnę ![]() Postęp 302,45/1000zł Edit: Czy jest ktoś kto zajrzał do mojego dziennika a zajmuje się też m2m? Mam pytanko a szukam kogoś kto ma doświadczenie w tym temacie ![]() RE: Czas na zmiany, czyli dziennik początkującego. - mahuzz - 11-05-2016 08:33 Rozumiem ze celujesz w zagraniczny traffic? RE: Czas na zmiany, czyli dziennik początkującego. - ljkuba - 11-05-2016 08:59 Tak tylko i wyłącznie zagraniczny, bo jednak stawka wyższa. Wczoraj miałem pierwsze pobranie, takie rozdziewiczenie a teraz czas cisnąć i zarobić więcej ![]() RE: Czas na zmiany, czyli dziennik początkującego. - mahuzz - 11-05-2016 09:28 To jazda ![]() Czas na zmiany, czyli dziennik początkującego. - Hybrid1990 - 06-12-2019 14:21 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |