Mam raka... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mam raka... (/Temat-Mam-raka-132670) |
Mam raka... - SKOR514 - 01-05-2016 14:09 Znaczy nie mam, ale zaraz będę miał, bo facebook mi go da. HEhs. Do rzeczy: Dodaje post na fb z subskrypcją i fb bo najwyraźniej ukrywa, bo nie wpadają like ani żadne komenty... Co robic? Dodaje przekierowanie przez swoja stronę, bloggera, domene, zmieniam IP przez VPN i nic...Dalej to samo...Albo ukrywa całkiem, albo pokazuje, że post jest niebezpieczny... Co robić? RE: Mam raka... - dazy19 - 01-05-2016 14:12 Przerzuc sie na spam na innym portalu social network . Fb jeat bardzo zaspamowany i coraz lepiej sobie radzi z nami lecz sa jeszcze strony inne o tym samym dzialaniu RE: Mam raka... - daniel42na - 01-05-2016 14:37 To charakterystyczne dla młodych śmieszków, którzy jeszcze bujają w obłokach ze smarkami pod nosem i "zarabiają" sobie groszaki na czipsy z oranżadą, że urządzają sobie żarty z poważnych chorób. Minka się nieco zmienia z wiekiem, jednak nie o tym... Nowotwory to bardzo poważna choroba która dotyka dużo ludzi, żartowanie sobie z tego na forum publicznym jest nie na miejscu przynajmniej z tego powodu, że wiele osób które straciło przez tą chorobe bliskich, np. ja, czyta to potem i zastanawia się co ty masz gówniaku w głowie i czy w ogóle coś masz? Zacznij myśleć zanim poczynisz kolejny idiotyczny wysryw zza swojego komputerka. Mam raka... - piotrekprorok - 01-05-2016 14:50 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |