![]() |
Szukam aplikacji Android w których można wylosować coś wartościowego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Szukam aplikacji Android w których można wylosować coś wartościowego (/Temat-Szukam-aplikacji-Android-w-ktorych-mozna-wylosowac-cos-wartosciowego-132578) |
Szukam aplikacji Android w których można wylosować coś wartościowego - aero2 - 29-04-2016 11:48 Witam. Szukam aplikacji Android w których można wylosować coś wartościowego jakieś pieniądze, bony, doładowania itp. Czyli jakieś koło fortuny, zdrapki i tym podobne jak lotto, możecie podawać reflinki, swoje kody polecające, dzięki. RE: Szukam aplikacji Android w których można wylosować coś wartościowego - Pmxq - 29-04-2016 12:02 Może to nie koła fortuny i zdrapki, ale od siebie z czystym sumieniem mogę polecić apkę Cash Pirate - zbieramy punkty za instalowanie apek, oglądanie krótkich filmików i inne rzeczy, potem to można zamienić na jakieś bony do google play/appstore, hajs na pp i inne rzeczy ![]() ![]() RE: Szukam aplikacji Android w których można wylosować coś wartościowego - fejQ - 29-04-2016 12:15 @aero2 a jaka jest minimalna wyplata? i w ile czasu realnie mozna dojsc do progu minimalnej wyplaty? RE: Szukam aplikacji Android w których można wylosować coś wartościowego - aero2 - 29-04-2016 12:22 @[fejQ] To pytanie zadaj koledze @[Pmxq] ja jeszcze nie testowałem aplikacji. ![]() RE: Szukam aplikacji Android w których można wylosować coś wartościowego - fejQ - 29-04-2016 12:24 sorry oznaczylem nie ta osobe co trzeba ![]() RE: Szukam aplikacji Android w których można wylosować coś wartościowego - Pmxq - 29-04-2016 12:34 @[fejQ], wypłacić można już 2,5$, w ile to się nazbiera to zależy w dużej mierze od tego ile apek jest do zainstalowania, czasami bywa że za instalacje apki (np.gierki) i dobicie jakiegoś lvl (co zajmuje pare min) dostajemy np. 1,5k coins czyli 1,5$ ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Szukam aplikacji Android w których można wylosować coś wartościowego - fejQ - 29-04-2016 12:35 dzieki |