![]() |
HashOcean vs CLDMine - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: HashOcean vs CLDMine (/Temat-HashOcean-vs-CLDMine-132519) Strony: 1 2 |
HashOcean vs CLDMine - full2000 - 27-04-2016 22:39 Jeżeli taki wątek już był to przepraszam i jednocześnie proszę o usunięcie tego ... HashOcean czy CLDMine? Na jakiej z tych dwóch kopalni wychodzi się lepiej w kwestii kopania btc. (inwestycji) ? Chodzi mi o wydobycie, cenę mocy wydobywczej etc. Generalnie która ze wspomnianych kopalni się bardziej opłaca ? Wiem że w HO jest jakaś darmowa moc wydobywcza (15 KH/s) na start, jednak od dwóch lat nie zajmowałem się bitcoinem stąd moje pytanie ... Dawniej byłem w cex io a może to właśnie cex io "opłaca się" najbardziej ? Proszę o odpowiedź osobę która na prawdę wie co pisze i siedzi w temacie btc a wiem że są tutaj takie osoby, dam + ![]() edit: Dokonałem wyboru. Padło na HashOcean. Świetny serwis. Jeżeli chcesz się zapoznać z jego opisem to zapraszam na moją stronę http://www.make-money.pl/hashocean/ RE: HashOcean vs CLDMine - zet - 27-04-2016 22:55 Moim skromnym zdaniem HO (hashocean) jest ok. Darmowe 15KH/s przez miesiac, jesli zainwestujesz min 6.20$ (20KH/s) to darmowe 15KH/s zostaje na stale. Program dziala od 3 lat i placi. Mozna ustawic sobie automatyczne wyplaty i nic nie robic. RE: HashOcean vs CLDMine - chmura86 - 28-04-2016 06:58 cex.io to juz tylko gielda z tego co mi wiadomo RE: HashOcean vs CLDMine - kabza - 03-06-2016 14:44 przy wpłacie minimalnej HO lepiej wychodzi ale przy większej płatności i przy refbacku 25% jeśli się ma takiego polecającego to lepiej CLD. Chociaż lepiej być i w tym systemie i w tym ![]() RE: HashOcean vs CLDMine - mikuss - 03-06-2016 16:28 (03-06-2016 14:44)kabza napisał(a): przy wpłacie minimalnej HO lepiej wychodzi ale przy większej płatności i przy refbacku 25% jeśli się ma takiego polecającego to lepiej CLD. Chociaż lepiej być i w tym systemie i w tym U mnie poleceni w cld mają automatycznie w programie 10% zwrotu z mocy jaką otrzymuję z ich wymian krypto na cld ![]() RE: HashOcean vs CLDMine - MisieQ88 - 03-06-2016 19:22 W tym momencie wchodząc na stronę cld dostałem taką informację, mimo że w ciągu dnia wszystko było ok i strona działała: "Technical Problems We are trying to fix important failure on the mining farm and currently mining has been stopped and is not available. If problem is not solved, we will process Guaranteed Refunds for those users, who subscribed for this option within 14 days and you will be notified by e-mail. 04/06/2016 — CLDMine.com" Czyżby to zwiastowało koniec CLD?? RE: HashOcean vs CLDMine - mikuss - 03-06-2016 19:35 (03-06-2016 19:22)MisieQ88 napisał(a): W tym momencie wchodząc na stronę cld dostałem taką informację, mimo że w ciągu dnia wszystko było ok i strona działała: Przed 20-stą jeszcze działało, awarie się zdarzają, myślę że na razie nie ma co panikować tylko spokojnie poczekać RE: HashOcean vs CLDMine - sulliwan93 - 03-06-2016 20:02 "Technical Problems We were trying to fix important failure on the mining farm and currently mining has been stopped and is not available. Mining farm is now down and we took decision to process Guaranteed refunds. Guaranteed Refunds have been processed for users, who subscribed for this option — CLD" Taka informacja aktualnie RE: HashOcean vs CLDMine - chmura86 - 03-06-2016 20:30 padnie ? czy nie ? ![]() RE: HashOcean vs CLDMine - mikuss - 03-06-2016 21:13 (03-06-2016 20:30)chmura86 napisał(a): padnie ? czy nie ? Sam chciałbym znać odpowiedź ![]() Chodź patrząc na 1 z 3 portfeli gdzie gromadzą np btc z wpłat jest "pełny" https://blockchain.info/pl/address/1HFgq6vnpwJxvaDsz8HGA2TgjYYU8HtyBQ łącznie mają około 3500 btc więc zasoby są . |