![]() |
PortMMO czy funhub - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: PortMMO czy funhub (/Temat-PortMMO-czy-funhub-132495) |
PortMMO czy funhub - Bidbar96 - 27-04-2016 14:18 Nie mam czasu na testowanie, ktos zarabial u jednych i u drugich? Kto wypada lepiej? Mam aktywne konta w obu serwisach - nie wiem który wybrac. ELO# RE: PortMMO czy funhub - radek0389 - 27-04-2016 17:55 W funhub wygenerowałem jednego miesiąca jakieś ~400 zł, czekałem kilka miesięcy na wypłatę, bo "zaginął" mój rachunek, potem musiałem dzwonić i prosić się o wysłanie mi PITa do rozliczenia. Ogólnie kasę mi wypłacili, ale po kilku przygodach. Może miałem pecha ![]() Może zacznij działać w jeszcze innej sieci, gameflow.pl (wznowili możliwość rejestracji nowych wydawców), dość szybko przeprowadzają walidację leadów. RE: PortMMO czy funhub - full2000 - 27-04-2016 19:51 Nie wiem jak konwertuje funhub bo zarabialem na portmmo i calkiem dobrze to wychodzilo. Teraz mam zamiar do nich wrocic a jak bedzie to sie okaze ... ![]() O funhub nie slyszalem najlepszych opini, natomiast o portmmo - ze dlugo się czeka na wyplatę. Mimo wszystko, jezeli ja musial bym wybierac to portmmo ![]() RE: PortMMO czy funhub - Bidbar96 - 28-04-2016 10:37 No własnie w gameflow tez się rejestrowałem ale póki co nic nie odpisali a chciałbym już zaczac działac ![]() ![]() @edit: Chyba dobije na portmmo 50zl do wyplaty, potem zaczne zarabiac na funhubie bo jakos wizualnie mi bardziej przypadl do gustu, zobaczymy jak się to rozwinie. Musze wszystko na wlasnej skorze przetestowac ![]() RE: PortMMO czy funhub - lodzik496 - 28-04-2016 13:44 Zdecydowanie funhub. W portmmo po wielu kłamstwach na temat terminu wypłat, kasę za grudzień dostałem dopiero w kwietniu. W funhub każdą wypłatę dostałem na czas, w kolejny miesiącu. |