Szybkie 5$ na dalsze inwestycje + prezent - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szybkie 5$ na dalsze inwestycje + prezent (/Temat-Szybkie-5-na-dalsze-inwestycje-prezent-132471) |
Szybkie 5$ na dalsze inwestycje + prezent - malka.piotr - 26-04-2016 21:38 Witam Po pierwsze witam na forum, ponieważ długo je czytałem i dużo z niego wyciągnąłem, a teraz chciałbym dać coś od siebie na wstępie Jest to poradnik krok po kroku z obrazkami jak w 5 minut dostać 5$ na PayPal Chcesz szybko, jednorazowo dostać 5$ na domenę, albo hosting, albo cokolwiek chcesz? #1 Ważne! Musisz wyłączyć adblocka i wyczyścić ciasteczka zanim to zrobisz. 2# Idź do: https://givingassistant.org/?rid=nhwa6Tkt6H Kliknij "Join Now" (musi być ref-link, inaczej nie dostaniesz 5$, przykro mi) #3 Idź do "My Account" na givingassistant, a potem settings Usupełnij jak na obrazku Imię, nazwisko i PayPal Musisz mieć ustawione "Cashback 100%" żeby otrzymać zwrot #4 Wybierz PayPal jako metodę płatności #5 Teraz deal – jeśli chcesz dostać wypłatę z givingassistant musisz mieć co najmniej 5,01$ na swoim koncie. Jeśli kupisz coś na gearbest – zwrócą ci 12%, tak więc kupujemy najtańszą rzecz na gearbest (oczywiście możesz kupić droższą, jeśli Ci się tak podoba, nie ma to znaczenia) #6 Teraz idź to: https://givingassistant.org/coupon-codes/gearbest.com (albo znajdź w wyszukiwaniu na givingassistant "Gear Best") # 3 ważne zasady! 1. Całkowicie zablokuj AdBlocka na wszytkich stronach i wtyczki prywatnościowe 2. Zacznij zakupy z pustą kartą płatności. 3. Musisz kupić towar w ciągu 24h z tej samej wyszukiwarki z której korzystasz. kliknij "Shop Now" #7 Poszukaj najtańszy przedmiot na GearBest Możesz wpisać w polu wyszukiwania “II0040102” I będzie to długopis do ekranów dotykowych za 0,35$ z darmową wysyłka do Polski Kup go za 0,35$, przez paypal #8 Teraz dostaniesz 12% zwrotu w Giving Assistant (0,04$) Czyli teraz masz 5,04$ na swoim koncie i będziesz miał to wypłacone automatycznie raz w tygodniu (czasami wypłata nie idzie – musisz napisać wtedy do givingassistant i powiedzą ci kiedy dostaniesz swoje 5$) Mam nadzieję, że pomogłem Pozdrawiam RE: Szybkie 5$ na dalsze inwestycje + prezent - makecash - 26-04-2016 21:44 Wszystko ładnie, ale już był temat o tym RE: Szybkie 5$ na dalsze inwestycje + prezent - MilanFan - 26-04-2016 21:48 Ile Ty otrzymujesz za refa? RE: Szybkie 5$ na dalsze inwestycje + prezent - Zaperr44 - 26-04-2016 22:12 Był już temat i nie 5 minut bo trzeba czekać bodajże do 2 tygodniu i dopiero wtedy można wypłacić RE: Szybkie 5$ na dalsze inwestycje + prezent - damianox1122 - 26-04-2016 22:36 Każdy leci na te 5dolców za polecenia. Czyli jeżeli on może to i ja mogę założyć z refem 50-y poradnik na temat tej samej strony? RE: Szybkie 5$ na dalsze inwestycje + prezent - sulliwan93 - 27-04-2016 06:46 To już 3-4 poradnik o tym Wypłacić można po ok 20 dniach a z refa dostaje się po 5$ każdy Szybkie 5$ na dalsze inwestycje + prezent - MaLiN - 27-04-2016 07:06 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |